Haberler

Yazı İşleri Müdürü Arslan Şiir Kitabı Çıkarttı

Abone Ol

Muş’un Varto Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yapan Hıdır Arslan, ‘Canroc’ adlı şiir kitabını çıkarttı.

Muş'un Varto Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yapan Hıdır Arslan, 'Canroc' adlı şiir kitabını çıkarttı.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Yazı İşleri Müdürü Hıdır Arslan, okul çağlarında başladığı ve kendi imkanlarıyla derlediği şiirlerini bir kitap haline getirdiğini belirterek, "İnsanı insan yapan değerler vardır. Bu değerlerin farkına vardığın, bu değerlere inandığın ve yaşadığın ölçüde insansın. Bu paylaşımcı bir dostluktur. Bunları yaşadıkça fark edersin. Keskin rüzgarların estiği şiddetli karların gölgesinden uyanan bir coğrafyada yaşadık. Topraktaki yarıkların derinleştiği, yaprakları dökülmüş çalılardan geleceğe uzanan bir evrende umutlar besledik yaşama dair. Yaşadığım coğrafyanın; şartları, insanı, doğa ve sevgiler, şiirlerimin özünü oluşturdu. Bunalan düşlerden uyanmış dalgalarla yanaşan umutlar, siz değerli dostlarımın, kardeşlerimin sevgi dolu yürekleri etkili oldu" dedi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hıdır Arslan Varto Muş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

Kazım Çelebi:

Konuşma sanatı ile yazma sanatı arasındaki farka baktığımızda yazma işinin daha zor bir sanat olduğunu görürüz. Bazı insanlar tanırız, toplumda saatlerce konuşup, gün boyu hiç zorlanmadan herkesi eğlendirebilirler. Bu tür insanların sohbetine doyum olmaz, çünkü çevrelerindeki insanlara çok şey verir, onları hem güldürüp hem de ağlatabilirler. Kimide düşünürken düşündüklerin dizeler işte bu adamı daha çok etkiler, Tıpkı sizin yazdığınız gibi.

Yanıtla02
Kazım Çelebi:

Sana Yakışan da buydu. Anlamak, yorumlamak ve onu güzel dizelerle okuyucuna aktarmak. Yüreğine sağlık, ayrıca bir Vartolu olarak Tşk ederim.

Yanıtla02
gonul doganmobilWeb@haberler.com:

Oncelikle hidir abimizi tebrik eder basarinin devamini dilerim. Kitabini henuz almadim fakat bir kac siirini okudum . Duygularini okadar guzel dile getiriyorki insan bazen gozyaslarini tutamiyor

Yanıtla01
Kazım Çelebi:

Bu Haberle Konuşma sanatı ile yazma sanatı arasındaki farka baktığımızda yazma işinin daha zor bir sanat olduğunu görürüz. Bazı insanlar tanırız, toplumda saatlerce konuşup, gün boyu hiç zorlanmadan herkesi eğlendirebilirler. Bu tür insanların sohbetine doyum olmaz, çünkü çevrelerindeki insanlara çok şey verir, onları hem güldürüp hem de ağlatabilirler. Kimide düşünürken düşündüklerin dizeler işte bu adamı daha çok etkiler, Tıpkı sizin yazdığınız gibi.

Yanıtla01
BULUTmobilWeb@haberler.com:

Sizi candan kutlarim topragim erz saygilar

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title