Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılı

Abone Ol

Karabük Milli Eğitim Müdürü Gürpınar: "İlimizde okula başlayacak 38 bin öğrenci için hazırlıklarımızı tamamladık"

Karabük Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar,  "İlimizde okula başlayacak 38 bin öğrenci için hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Gürpınar, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013-2014 eğitim-öğretim yılına başlarken müdürlük olarak gerekli bütün önlemleri aldıklarını ve öğrencilerin rahatı için bütün hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

Karabük'ün eğitim alanında gösterdiği başarılarla herkesin gurur duyduğunu ifade eden Gürpınar, "İlimizde okula başlayacak 38 bin öğrenci için hazırlıklarımızı tamamladık. 61 İlköğretim, 60 Ortaöğretim, 35 lise ve dengi okulda yaz boyunca bakım ve onarım ile araç ve gereçler tamamlandı. Öğrencilerimizi çağın ihtiyaç ve gerekliliğine uygun, milli, manevi ve ahlaki kazanımlarını elde etmiş, ailesine, çevresine ve ait olduğu topluma karşı sorumluluklarının bilincinde yetiştirmek bizim asli görevimiz. Bu vesileyle 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının tüm idareci, öğretmen, eğitim çalışanı, veli ve öğrencilerimize üstün başarılar ve hayırlar getirmesini temenni ederim" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Gürpınar Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title