Haberler

Yeni Mahalle 2008 Futbol Kulübünün Yeni Yönetimi Belli Oldu

Abone Ol

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 1.Amatör Küme Körfez grubunda mücadele eden Yenimahalle 2008 Futbol Kulübü, önceki gün yaptığı kongrede yeni yönetimini belirledi.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 1. Amatör Küme Körfez grubunda mücadele eden Yenimahalle 2008 Futbol Kulübü, önceki gün yaptığı kongrede yeni yönetimini belirledi.

Ayvalık'ın merkez mahallelerinden biri olan Yenimahalle'de gençleri uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak ve uzak tutmak amacıyla 4 yıl önce kurulan kulübün, kurulduğu günden bu yana ekonomik sorunlara boğuştuğu kaydediliyor. Bir önceki kulüp yönetiminin zor koşullarda takımın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yoğun çaba göstermesine rağmen, söz konusu sorunların altından kalkabilmek ve kulübe taze kan kazandırabilmek için olağanüstü genel kurula gittiği öğrenilirken, önceki gün kulüp binasında yapılan genel kurulda yapılan seçimlerde yeni yönetim belirlendi. Yapılan seçimlerde tek listenin yer aldığı gözlendi.

Seçimlerin ardından kulüp başkanlığına Recep Kurtoğlu getirilirken, kulübün yeni yönetiminde eski kulüp başkanı Bülent Burgaz, kulüp başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Yapılan seçimlerde; Talat Karadeniz Genel Kaptanlığa, Ahmet Kaymaz Saymanlığa, Fethi Kaya Genel Sekreterliğe, Musa Ergün ve Beytullah Gündoğan ise yönetim kurulu üyeliği görevlerini üstlendi.

Yenimahalle Spor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda; Kadir Kocabıyık, Suat Çobanoğlu ve Mustafa Sekin ise Denetleme Kurulu üyeliklerini oluşturduğu gözlendi.

Seçimlerde; Recai Gündoğan, Mustafa Çoban, Halil Burgaz, Yavuz İnce, Murtaza Dede, Ersin Maden, Hüseyin Bulut yedek yönetim kurulu görevine getirilirken; Mustafa Diler, Mevlüt Demirci ve Bedri Değirmenci isimleri ise yedek denetim kurulunu oluşturdu.

"BALIKESİR ASKF AMATÖR KULÜPLERE DAHA ÇOK DESTEK VERMEK ZORUNDA"

Yapılan seçimlerin ardından ilk demecini muhabirimize veren kulübün çiçeği burnunda yeni başkanı Recep Kurtoğlu, Yenimahalle 2008 Spor Kulübünün kuruluşundan bu yana büyük özverilerde bulunan yöneticilerine teşekkür etti. Kulüp Başkanlığını bir bayrak yarışına benzeten Kurtoğlu, "Bizimde bu bayrağı daha ileriye taşımaya çalışacağımızdan hiç kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Bizim başarımızı skor başarısı değil, kardeşlik başarısı olacaktır. Futbolun kardeşliği pekiştirdiği bir başarı olacaktır" dedi.

Yenimahalle 2008 Spor Kulübünde 70 lisanslı genç sporcuya kucak açtıklarını vurgulayan Recep Kurtoğlu, "Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ilçemizdeki amatör kulüplere daha fazla destek vermesi gerekiyor. Bu sezonun başından bu yana federasyonumuz, 70 sporcumuzdan sadece 18'ine ayakkabı desteğinde bulunabildi. ya geri kalan 52 sporcumuz sahaya yalın ayak mı girecek? Bir mahalle takımı olarak kıt kaynaklarımızla mahallemizdeki gençlerimizi spora teşvik edebilmenin mücadelesini veriyoruz. Ama bu noktada Balıkesir ASKF'den daha fazla katkı istiyoruz. Sporcularımızı karşılaşmalara götürürken Ayvalık Belediyesinin destekleriyle bunu gerçekleştirebiliyoruz. Ancak kulübümüzün ayakta kalabilmesi için ekonomik kaynaklara ihtiyacı var. Bu yüzden de yeni yönetim olarak bu kaynakları bulabilmek için var gücümüzle çaba göstereceğiz. Her şey Yenimahalle 2008 Spor Kulübümüz için" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Kurtoğlu Yenimahalle Balıkesir Ayvalık Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title