Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Bürokratlarla Buluştu

Abone Ol

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çayyolu'nda oturan emekli bürokratlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çayyolu'nda oturan emekli bürokratlarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Çayyolu'nda oturan emekli bürokratlarla bir araya geldi. Yenimahalle Kent Konseyi tarafından düzenlenen tanışma kahvaltısına devletin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapmış emekli bakan, vali, milletvekili, müsteşar, büyükelçi ve bürokratlar katıldı.

Bölgeye bağlı muhtarlarında eşlik ettiği kahvaltı sonrası bürokratlara Yenimahalle'de yapılan yatırımlar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Yaşar, çalışmalarda devletin çeşitli kademelerinde uzun yıllar hizmet veren bürokratların da tecrübelerine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Her fırsatta Yenimahalle'ye hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Yaşar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Yenimahalle bırakmak için gayretle çalışıyoruz. Sizler her biriniz devletin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev almış değerli bürokratlarsınız. Çağdaş uygar bir Yenimahalle için sizlerin engin tecrübelerinizden yaralanmak bizlere onur verir. Hoş geldiniz. Kapımız sizlere daima açık" diye konuştu.

YENİMAHALLE HIZLA BÜYÜYOR

Şehirlerin yapılan hizmetler doğrultusunda geliştiğinin altını çizen Yaşar, "Üç buçuk yıl önce 40 bin metre kare kapalı alan ve ciddi bir borç yükü ile aldığımız Yenimahalle, bugün 100 bin metre kare kapalı alanı bulunan alt yapısı ve üst yapısına önem veren makine parkından sosyal donatı alanları, sağlık ve eğitime önemli katkılar yapan ve örnek projeleri ile Türkiye'de söz edilen bir ilçe haline geldi" dedi.

Yenimahalle Belediyesi olarak tüm Türkiye'ye örnek olan YeniKart projesi ile 2 bin 500 aileye destekte bulunduklarına dikkat çeken Yaşar, sosyal yardımlaşmada usul değiştiren bu uygulama, il ve ilçe belediyeleri tarafından incelenerek Türkiye'nin dört bir tarafında belediyelerce benzerlerinin hayata geçtiğini ifade etti.

BELEDİYE VATANDAŞIN AYAĞINA GİTTİ

Çayyolu'nda oturan vatandaşların Yenimahalle merkeze gelmeden belediye hizmetlerinden faydalanabildiği ek hizmet binasının bir benzerinin Batıkent'e yapıldığını kaydeden Yaşar, "Yenimahalle alan olarak geniş bir ilçe. Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerini Yenimahalle merkeze gelmeden gerçekleştirebilmeleri için Çayyolu'ndan sonra Batıkent'e de içerisinde belediye hizmetlerinden nüfus idaresine, demokratik dernek odalarından YENİMEK kurslarına kadar, 27 bin metre kare kapalı alan üzerine kurulu Batıkent Kültür ve Ticaret Merkezi'ni Batıkentli vatandaşlarımıza kazandırdık" dedi.

BÜROKRATLARDAN TAM DESTEK

Kahvaltı vesilesi ile bir araya gelen ve kısa konuşmalar yapan bürokratlar bölgeye yapılan yatırımlardan mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Aralarında çok eski Yenimahalleli olan bürokratlar ise Yaşar'dan sonra Yenimahalle'deki sosyal ve kültürel değişimin gözle görülür biçimde arttığını ve Yaşar'a çalışmalarında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.

Devlet eski bakanı Lütfü Doğan da yaptığı konuşmada Yenimahalle'nin değişim ve gelişimi karşısında bir hayli duygulandığını belirterek, Yenimahalle'nin Başkan Yaşar ve ekibinin çalışmaları ile çağdaş, uygar ve vatandaşı mutlu bir ilçe haline geldiğini, Yenimahalle'nin artık yeni şehir olduğunu sözlerine ekledi. Konukları ile yakından ilgilenen Yaşar, kahvaltı sonrası konuklarını kapıya kadar tek tek uğurlayarak örnek bir misafirperverlik gösterdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title