Haberler

DP'li Karacan'dan Marmaris Belediye Başkanı Acar'a Ziyaret

Güncelleme:
Abone Ol

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkan adayı Mustafa Karacan, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ı makamında ziyaret etti.

DP İlçe Başkanı Mustafa Tüzün'ün de aralarında yer aldığı partili grubuyla belediyeye gelen Karacan, belediye personelini ve Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar'ı ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı DP'lilere teşekkür eden Başkan Ali Acar, "Demokrasi gereği bu yarışta yer almak herkesin hakkı. Bunu siyaseti bir müsabaka gibi görmek gerek. Bu süreçte herkes gücünü ortaya koyacak, halka seslenecek, çalışmalarından ve yönetim anlayışından seviyeli bir şekilde bahsedecek. Hepimizin arzu ettiği süreç budur" dedi. Ülke genelinde ve yerelde bu seviyeli yarışın bazen olmadığını ve farklı boyutlara ulaşabildiğini kaydeden Acar, "Ancak temennimiz güzel bir seçim süreci geçirmek" diye konuştu.

Mustafa Karacan da seçim sürecini herkesin arzu ettiği gibi kurallar dışına çıkmadan geçireceklerini belirterek şunları söyledi:

"Seçim yarışının centilmence, ahlaki ve etik kuralların dışına çıkılmadan, herkesin birbirine saygı duyduğu, sevgisini gösterdiği bir ortamda geçmesini diliyorum. Demokrasi gereği bu süreç beş yılda bir devam etmektedir. Halkımız gözlemleyerek, yapılan hizmetleri beğenip beğenmediğini en iyi şekilde seçimlerde verdiği kararlarla gösterecektir. Güzel bir yarış olması dileği ile hem size hem de diğer adaylara başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte bayram havasında bir seçim dönemi yaşarız. Diğer adaylarında farklı düşündüğünü sanmıyorum." - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Karacan Demokrat Parti Marmaris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title