Haberler

Muğla'da AK Parti İlçe Başkanları Tanıtıldı

Güncelleme:
Abone Ol

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, 9 ilçede yeni görevlendirilen ilçe başkanlarını tanıttı.

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, 9 ilçede yeni görevlendirilen ilçe başkanlarını tanıttı.

Muğla'da bir cafede düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar'ın yanı sıra, Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Saruhan, Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, Bodrum İlçe Başkanı Akif Demiröz, Yatağan İlçe Başkanı Osman Koç, Kavaklıdere İlçe Başkanı Murat Burhan, Ula İlçe Başkanı Mehmet Temlik, Datça İlçe Başkanı Sedat Deniz, Dalaman İlçe Başkanı Mehmet Orhan, Köyceğiz İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, Seydikemer İlçe Başkanı Fatih Doğru da katıldı.

Öztürk, ilçe başkanlarının tanıtımının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla'da son günlerde partilerine yönelik karalama kampanyası yapıldığını söyledi.

Muğla'ya 15 yıldır hizmet yapılmadığını öne süren Öztürk, "15 yıllık belediye başkanı olarak Muğla'da iktidar olacaksınız, İl Genel Meclisi'nde son 5 yıldır iktidar olacaksınız, yapamadıklarınızı gizlemek için AK Parti'ye iftira atacaksınız. Halk Muğla ve ilçelerinde başkanların yaptıklarını da yapamadıklarını görüyor ve yaşıyor" dedi.

Öztürk, Muğla Belediye Başkanının, Başbakandan önce kendi oyuna talip olmasını isteyerek, "Başbakanımız Muğla'da oy kullanmıyor, İstanbul'da kullanıyor. Muğla'da bugüne kadar neler yapmış, bir anlatsın. Muğla'nın Menteşe ilçesinde, Milas'ta ve Bodrum'da CHP'li belediyelerin olduğu yerde millet Türkiye'de yağmur duasına çıkmışken, bölgedeki insanlar 'yağmur yağmasın' diye dua ediyor. Hala altyapısını yapamamış, derelerini ıslah edememiş, halkına hizmet getirememiş belediyelerin birde büyükşehire talip olmasını doğru bulmadığım gibi de şaşıyorum" diye konuştu.

CHP milletvekillerinin iktidarlarının Muğla'ya yatırım yapmadığı yönünde halka yanlış bilgi verdiklerini iddia eden Öztürk, şöyle konuştu:

"11 yıldır Muğla'da 730 yatırım bitirilmiş, 175 projenin ihalesi yapılmış, 120 proje de planlanmıştır. Yıllara böldüğünüzde sayın milletvekilinin, Muğla'ya yapılan yatırımlar 2002 yılı ile aynı dediği rakamın 3-4 katı bir rakam yatırım yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Burada bile millete doğruyu söylemiyorlar. 'AK Parti millete yalan söyleyip duruyor' diye milletimize yanlış bilgi veriyorlar. Bizim üzerimize bu kadar siyaset yapacaklarına kendi belediyelerine baksınlar. Unutmasınlar ki bu bir yerel seçim.  Yerel seçimde halkına belediyeleri yaptıkları hizmeti anlatsınlar. Ne vizyon projeleri hayata geçirmişler onu anlatsınlar. Menteşe ilçemizden üniversiteyi, devletin il müdürlüklerini çekin, geriye ne kaldı bana onu söylesinler."

- Kavaklıdere'de şahıslar değil partimiz önde

Öztürk, Kavaklıdere belediye başkanının resmi olarak adaylar açıklanmadan bir duyum üzerine istifa etmesini doğru bulmadığını anlatarak, şunları söyledi:

"Kavaklıdere Belediye Başkanımızın hiçbir ilçe adayımız belli değilken, 'Duyum üzerine istifa ediyorum' diyerek işi bu kadar basitleştirmesi, böyle bir istifa ile final yapmasını kendisine yakıştıramadım. AK Parti olarak bugüne kadar Kavaklıdere'de her zaman AK Parti'nin oyları ile birinci olduk. Şahıs oyları ile birinci olmadık. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Kavaklıdere seçmenimiz, hemşehrilerimiz AK Parti'ye teveccüh ettiler ve her seçimde birinci yaptılar. Orada yapılan hizmetlerin de büyük bir çoğunluğunda AK Parti'nin ve AK Parti'li milletvekillerimizin hizmetleri ve emekleri vardır. Bu hizmetler şahsa yapılan hizmetler değil, halkımıza yapılan hizmetlerdi. Ben Nuray kardeşimize bundan sonraki siyasi yaşantısında başarılar diliyorum. Bana göre yanlış bir karar verdi."

Kaynak: AA / Yerel

Nihat Öztürk Kavaklıdere Ak Parti Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title