Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Abone Ol

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak ve MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, Fatih Mahallesi’nde ev ziyareti yaptı.

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak ve MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy, Fatih Mahallesi'nde ev ziyareti yaptı.

Karabatak, ziyarette yaptığı konuşmada, seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Fatih Mahallesi'nde vatandaşların büyük bir sevgi ve teveccühüyle karşılaştığını dile getiren Karabatak, "Fatih Mahallesi'nin artık şapkayı önüne koyup düşünme zamanı geldi. Bu mahalleyi mahalle yapan Osman Ertuğrul'dur. Mahallenin altyapısı yapılmış, imarı yapılmış, şehrin şehir olarak görünmesini sağlayan mahalle bu mahalledir. Bu mahalle en gözde mahalle iken bu mahalle en bakımsız mahalle olma yolunda ilerliyor" şeklinde konuştu.

Karabatak, aynı zamanda pazar esnafını da ziyaret ettiğini belirterek, "Pazar esnafının zor durumda satış yaptıklarını gördük. Pazar alanının her tarafının açık olması esnafın üşümesine neden oluyor. Bizler, pazar alanının 3 tarafını kapatacağız. Kar yağdığında çatıdan aşağı inen kar ve yağmur esnafın malına ciddi zarar veriyor. Buraya da gerekli önlemleri alacağız. Övüneceğimiz tek şey Aksaray'ı hak ettiği yere getirdik olacaktır" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

MUSTAFA SELHAN ALTINSOY Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title