Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Abone Ol

AK Parti Havza İlçe Başkanlığınca ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) 25 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

AK Parti Havza İlçe Başkanlığınca ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)  25 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

Açılışa, Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, 20., 21. ve 22. Dönem Milletvekili Musa Uzunkaya, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Karahan, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu ifade ederek, "Dün Büyükşehir Yasası'na itiraz edenler bugün köylerden oy istemek için köy köy dolaşmaktalar. Biz bugün nasıl köylerde isek dün de köylerimizin yanındaydık" dedi.

Havza Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Murat İkiz ise Havza'nın en büyük sorununun istihdam ve göç olduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

"Bu sorunu çözecek projelerimiz hazır. Başbakanımızın talimatları doğrultusunda köylerimizde öncelikli işimiz yol, su ve kanalizasyon sorununu çözmek. 1 Nisan tarihi itibari ile bizi uzun bir hizmet koşusu bekliyor. Bilgi ve tecrübe birikimimiz ile bu işlerin altından kalkacağız. Havza her zaman AK Parti'nin yanında oldu ve inanıyorum ki bu seçimlerde de bu desteği göstereceğiz. Havza yüzde yetmişler ile Türkiye'de rekor kıracak."

Uzunkaya da, vatandaşlara hitap ederek Büyükşehir Yasası ile köylerin de belediye hizmetlerinden yararlanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından SKM'nin açılışı yapıldı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Karahan Murat İkiz Ak Parti Havza Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title