Haberler

"Kimse Bayrakların Fazlalığına Bakarak Oy Vermez"

Güncelleme:
Abone Ol

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, "Kimse bayrakların fazlalığına bakarak oy vermez." dedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, "Kimse bayrakların fazlalığına bakarak oy vermez" dedi.

Valilik Brifing Salonu'nda düzenlenen seçim toplantısında konuşan Özcan, gazetelerin ortamı gerici haberler yapmamasını oldukça olumlu bulduğunu ifade etti.

Seçim güvenliği kapsamında yaptıkları çalışmaları anlatan Özcan, bütün partilere aynı mesafede olduklarını belirterek, "Biz vatandaşın özgür iradesinin yanıltılmadan sandığa yansımasını sağlayacağız" dedi.

Partilerin sokaklara astığı bayrakların çevre kirliliğine neden olduğunu dile getiren Özcan, şöyle konuştu:

"Kimse bayrakların fazlalığına bakarak oy vermez. Bu konuda tarafıma gelen şikayetler var. Ben kamu gücünün bayrak indirilmesi gibi olaylarda kullanılmasına karşıyım. Bu işi bizim göstereceğimiz güzergahlarda belediye elemanları yapacak. Biz partilere bu konuyla ilgili gerekli yazıları gönderdik. Şimdilik kendilerine bırakıyoruz ama devlet istediğinde müdahil olur. Devletin üstünde güç yok."

İl merkezinde 171 sandıkta, 50 bin 463 kişinin oy kullanacağı kaydedildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, İl Jandarma Komutanı Şakir Uslu ve yerel gazetelerin temsilcileri katıldı. - Çankırı

Kaynak: AA / Yerel

Vahdettin Özcan Çankırı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title