Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Abone Ol

MHP Denizli İl Başkanı Yeniçeri: "(MHP seçmeni ilçelerde oylarını MHP'ye, Büyükşehirde CHP'ye verecek) Bu açıklamalar MHP'nin yükselişini kıskananların çıkardığı dedikodudan ibarettir"

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "MHP seçmeni ilçelerde oylarını MHP'ye, Büyükşehirde CHP'ye verecek" şeklinde söylentilerle ilgili olarak, "Bu açıklamalar MHP'nin yükselişini kıskananların çıkardığı dedikodudan ibarettir" dedi.

Yeniçeri, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayının ağzından "MHP seçmeni ilçelerde oylarını MHP'ye, Büyükşehirde CHP'ye verecek" şeklinde açıklamalar yapıldığını belirtti.

MHP'nin yerel seçimlere her noktada iddialı ve hedef koymuş olarak girdiğini vurgulayan Yeniçeri, şunları kaydetti:

"Bu açıklamalar MHP'nin yükselişini kıskananların çıkardığı dedikodudan ibarettir. Ayrıca kurumsal olarak MHP adına böyle bir söz veren edepsiz ve haddini bilmez varsa onu da öğrenmek isterim. Bu konuyu her yerde konuşanların bunu da açıklaması gerekir. MHP'nin İl Başkanı olarak bu konunun saçma, asılsız ve safsata olduğunu söylüyorum. Bizler siyaseti insanları kandırmak, insanları yanlış yönlendirmek için yapmıyoruz. Ne aldığımız terbiye ne de siyaset anlayışımız buna izin vermez. CHP, ülkenin son dönemde yaşadığı bölünme sürecinde dik duramamalarının sonuçlarını görmekte ve MHP'nin oylarına heves etmektedir. Bu amaçla da söylentilerle aslı astarı olmayan laflarla siyaset yapmaktadır. Şunu herkes bilmelidir ki, camiamız MHP'nin 20 adayının sonuna kadar yanındadır. Bu 20 adayın Denizli'yi yönetebilecek kişiler olduğuna inanmaktadır. Tüm kamuoyuna da bunu anlatmaktadır. Bizim o partiye bu partiye verilecek oyumuz yoktur. Herkes kendi işine bakmalı, seçmeni kandırmak ve yanlış yönlendirmek yerine ülkenin bu karanlık dönemden çıkabilmesi için gerçekleri ifade etmeli ve doğrularla hareket etmelidir."

MHP seçim bürosuna saldırı

Yeniçeri, MHP'nin Merkezefendi Belediye Başkan adayı Nihat Yeniyol'un seçim bürosunun taşlı saldırıya uğraması ile ilgili olarak da, daha önce bu konuda provokatif olayların olacağı yönünde duyumlar alıp bunu basın  açıklaması ile de paylaştıklarını belirterek, "Bu olaylar gerçekten çok üzücü, yapanları kınıyorum. Biz seçimlerin centilmence geçmesini beklerken bu tür olaylar da başımıza gelebiliyor. Bunlar gereksiz şeyler. Birilerinin bizimle  bir derdi varsa sandıkta çözer" şeklinde görüş belirtti. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title