Haberler

"Su Fiyatlarında Yüzde 50 İndirim Yapacağız"

Güncelleme:
Abone Ol

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, seçilmeleri halinde su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacaklarını belirtti.

CHP Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nuhut, seçilmeleri halinde su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacaklarını belirtti.

Nuhut, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Çorum halkının kendisine teveccüh gösterip, belediye başkanlığı görevini tebliğ etmesi halinde, vatandaşların omuzlarındaki yükü hafifletmek için çalışacağını ifade etti.

Çorum Belediyesi tarafından son 5 yıl içinde su fiyatlarına büyük oranda zamlar yapıldığını iddia eden Nuhut, şunları kaydetti:

"Son 5 yıl içinde suya yapılan büyük zamlar kabul edilebilir değil. 5 yıl önce su faturaları 2 ayda bir gelirken artık çok yüklü zamlar yapılmış, faturalar aylık olarak vatandaşlara tebliğ edilir hale gelmiştir. Halkımızın sandıkta bize teveccüh göstermesi halinde su fiyatlarında yüzde 50 indirim yapacağız. Belediyenin giderlerinin halkın üzerinden karşılanmasına son vereceğiz. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşayacağı bir kentle, onları buluşturmanın sözünü veriyoruz." - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Kenan Nuhut Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title