Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Abone Ol

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, projelerini açıkladı.

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, projelerini açıkladı.

Darıca Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Hamşioğlu, inşa edecekleri gençlik merkezinde, bilgisayar ve internet hizmetinin ücretsiz olacağını belirtti.

Hamşioğlu, ilçeye alışveriş merkezi yapmayı planladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Erkek ve kadınlar için kapalı yüzme havuzları ve hamamlar inşa edeceğiz. Halkımız ücret ödemeden yüzme kursuna katılabilecek. Toplu taşıma hizmetlerinden faydalanamayan engelli vatandaşlarımız, servis araçlarıyla evlerinden alınacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlara, aylık gıda alışverişlerini yapmaları için ihtiyaç kart çıkartacağız. Ayrıca ihtiyaç market açılacak. Bu markette her şey ücretsiz olacak. Sosyal tesisleriyle yeşil alanlarıyla ve çocuk parklarıyla yeni evler inşa edeceğiz. Vatandaşlarımız, kira ödemek yerine kendi evinin taksitini ödeyerek ev sahibi olacak. Bizim dönemimizde ilçemiz üniversiteye kavuşacak. İlçemiz ilim irfan yuvası olacak."

Hamşioğlu, hanımlar lokali, okul, cami, cemevi, kreş, barınma evleri, su sporları merkezi, mahalle hizmet binaları, spor salonları ve tiyatro açmayı da planladıklarını sözlerine ekledi.

Törene, CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan ve partililer katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Darıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title