Haberler

Yeşil Sahanın Sultanları Grup Liderini Ağırlayacak

Abone Ol

Manisa’nın tek bayan futbol takımı olan ve Bayanlar Futbol 3. Ligi 2. Grupta mücadele eden Manisa Esnaf Gençlik Spor Takımı Pazar Günü grup Lideri Aydın 7 Eylül Gençlik Spor’u konuk edecek.

Manisa'nın tek bayan futbol takımı olan ve Bayanlar Futbol 3. Ligi 2. Grupta mücadele eden Manisa Esnaf Gençlik Spor Takımı Pazar Günü grup Lideri Aydın 7 Eylül Gençlik Spor'u konuk edecek.

Bayanlar Futbol 3. Lig 2. Grupta 6'ncı sırada bulunan Manisa'nın tek kadın futbol takımı Manisa Esnaf Gençlik Spor Takımı grup lideri Aydın 7 Eylül Gençlik Spor'u ağırlayacak. Pazar Günü Manisa 8 Eylül Stadında saat 13.00'da başlayacak mücadeleyi Hasan Kazım Erten, Yunus Canman ve Semra Koçdemir hakem üçlüsü yönetecek.

Manisa Esnaf Gençlik Spor Takımı antrenörü Cemil Uğur, taraftar desteğini de arkalarına alarak karşılaşmada gülen taraf olmayı istediklerini belirtti ve tüm Manisalıları maça davet etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eylül Aydın Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title