Haberler

Yeşilay Cemiyeti'nden Baro Başkanı Fahri Korucu'ya Ziyaret

Abone Ol

Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş, Baro Başkanı Fahri Korucu'yu ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş, Baro Başkanı Fahri Korucu'yu ziyaret etti.

Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Başkanı Şahin Güneş, Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu'yu ziyaret ederek Yeşilay'ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Güneş burada yaptığı açıklamada, "Bugün burada Nevşehir Baro Başkanımız Fahri Korucu'yu ziyaret ediyoruz. Başkanımıza Yeşilay olarak Nevşehir'de ne gibi çalışmalar yaptığımızı ve bundan sonra ne gibi faaliyetler yapacağımız konusunda bilgiler veriyoruz. Yeşilay olarak Nevşehir'de yapacağımız faaliyetlerde Nevşehir Baro Başkanlığının da desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

Nevşehir Baro Başkanı Fahri Korucu ise Yeşilay Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Şahin Güneş'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Korucu, "Yeşilay Başkanımız Şahin güneş'e öncelikle bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Yeşilay'ın ne gibi çalışmalar yaptığını yakında takip ediyorum. Tabi ki bizlerde Nevşehir Barosu olarak Yeşilay Cemiyetinin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Korucu Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title