Haberler

Yeşilyurt'ta 8 Okula "Beyaz Bayrak" Verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 8 okula, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen "Sertifika", "Beyaz Bayrak" ve "Prinç Levha" verildi.

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde 8 okula, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen "Sertifika", "Beyaz Bayrak" ve "Prinç Levha" verildi.

Belge verme kapsamda ilçeye bağlı 8 okulun "Beyaz Bayrak " alma başarısını göstermesi nedeniyle Kaymakam Nesim Babahanoğlu yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunan 8 okulun idarecilerini ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım'ı makamında kabul etti.

Kaymakam Babahanoğlu, belge almayı hak eden okul idarecilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Babahanoğlu, "Eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında "Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü" imzalanmış, söz konusu protokol kapsamında, belirlenen kriterlere göre denetlenen okullardan, denetim sonucunda 100 puan üzerinden, 90 ve üzeri puan alan okullara, iki yıl için geçerli olan, okul sağlığını ve temizliğini simgeleyen "Sertifika", "Beyaz Bayrak" ve "Prinç Levha" verilmektedir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title