Haberler

Yıldız: "Elektrik Kesintilerini En Aza İndirmeye Çalışıyoruz"

Abone Ol

Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Oğuzhan Yıldız, ilçede elektrik kesintilerini en aza indirmek için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Tedaş Tarsus İşletme Müdürü Oğuzhan Yıldız, ilçede elektrik kesintilerini en aza indirmek için büyük bir gayret ve çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Tarsus merkez ve köylerinde muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Yıldız, muhtarların taleplerini ellerinden geldiği kadar karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Bir çok mahallenin sokak aydınlatma sorununun çözüldüğünü dile getiren Yıldız, müdürlüğe gelen vatandaşlarla da bire bir ilgilendiklerini kaydetti. Yıldız, "Ekiplerimiz mesai gözetmeksizin çalışıyor, yer altı ve yer üstünde elektrik hatları yenileniyor. Yeni, modern ve daha güçlü trafo binaları kuruluyor. Tarsus'ta artık eskisi gibi fazla elektrik kesintileri de olmuyor. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yapılması mümkün olan taleplerini karşılıyoruz. Tarsus'taki kamu kurum ve kuruluşlarıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle, vatandaşlarımızla iç içeyiz. Herkesimden büyük destek görüyoruz. Bu desteklerle Tarsus'taki yenilenme hızını artıracak ve zamanla kesintiler minimuma düşecek" dedi.

Yapılan denetimlerle de kaçağın önüne geçmeye ve en aza indirmeye çalıştıklarını söyleyen Yıldız, "Tarsus'taki kaçak oranı ülke ortalamasının oldukça altında. Biz yine de bu oranı daha da aşağılara çekmek için çalışıyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oğuzhan Yıldız Tarsus Yerel Tedaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title