Haberler

Yıldızgücü-Bozdoğan Maçı Cumartesi Oynanacak

Abone Ol

Aydın Süper Amatör Lig'in önemli takımlarından Bozdoğan Belediyespor, deplasmanda Yıldızgücü ile oynayacağı karşılaşmanın Cumartesiye alınması için Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na başvurdu.

Aydın Süper Amatör Lig'in önemli takımlarından Bozdoğan Belediyespor, deplasmanda Yıldızgücü ile oynayacağı karşılaşmanın Cumartesiye alınması için Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na başvurdu. Bozdoğan Belediyespor'un bu isteği kabul gördü.

Bozdoğan Belediyespor Genel Kaptanı Ersin Köse, Pazar günü Bozdoğan'da yapılacak olan deve güreşleri nedeniyle böyle bir başvuru yaptıklarını söyledi. Yıldızgücü maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Köse, takımlarında eksik oyuncu bulunmadığını ifade etti. Takımda şampiyonluk inancının oluşmaya başladığını belirten Köse, "Şımarmadan yola devam edeceğiz. Bu haftaki Salavatlı maçında seyircimizde bize ilgi gösterdi. Formumuzu devam ettirdiğimiz takdirde sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ersin Köse Bozdoğan Yerel Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title