Haberler

'Yılın Keçisi' Levent Kırca Ödülünü Aldı

Abone Ol

Fethiye'de bu yıl 9.yapılan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında "Yılın Keçisi" ödülüne layık görülen tiyatrocu Levent Kırca, ödülünü aldı.

Fethiye'de bu yıl 9. yapılan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında "Yılın Keçisi" ödülüne layık görülen tiyatrocu Levent Kırca, ödülünü aldı.

Ölüdeniz Belde Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen 9. Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali'nde "Yılın Keçisi" seçilen Levent Kırca'ya ödülü Hisarönü Meydanı'nda yapılan konser öncesi Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz tarafından alkışlar arasında sunuldu. Festival kapsamında internet üzerinden yapılan oylamada ise Özel Ödül'e halk türkülerinin usta yorumcusu 84 yaşındaki Hayri Dev layık görüldü.

Renkli görüntüler ile başlayan festivalde Yılın Keçisi ödülünü alan Levent Kırca, iki gündür Ölüdeniz'de bulunduğunu söyledi. Ölüdeniz'de Atatürk ve cumhuriyet ilkelerine bağlı bir halk ile karşılaştığını belirten Kırca, "Karşımda Türkiye'ye örnek bir belde buldum. İnatla işimi yapmaya davam edeceğim" dedi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'da, "Bu ödülü 9 yıldır veriyoruz. Levent Kırca doğru bildiğini yaptığı her yerde dik durduğu için bu ödüle layık görülmüştür. Hayri Dev'de internet ortamından bu ödüle layık seçilmiştir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title