Haberler

Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Başkanlık Seçimi

Abone Ol

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası'nın bugün yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu.

Bilecik Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası'nın bugün yapılan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi lokalinde öğleden sonra başlayan seçim, 486 üyeden 356 oy kullanımı ile sona erdi. Ahmet Subaşı, Bahattin Çalık, Yıldırım Çınar ve Mustafa Ergül'ün aday olduğu seçimlerde, 4 geçersiz oy çıkarken, 35 oy Bahattin Çalık, 46 oy Yıldırım Çınar, 131 oy Mustafa Ergül alırken, 140 oy alan Ahmet Subaşı, Yiyecek Maddesi Satan Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Seçim sonunda görüşlerini bildiren Subaşı, dostlarına, abilerine ve arkadaşlarına çok teşekkür ettiğini belirtti. Subaşı, "Hepinizden Allah razı olsun. Bizi bu göreve laik gördüğünüz için sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizleri başarıya taşımak için elimden geleni yapacağım" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Subaşı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title