Haberler

Yozgat 475 Yataklı Devlet Hastanesinin Temeli 16 Ağustos'ta Atılacak

Abone Ol

Kamu-özel ortaklığı ile Yozgat'a yapılması planlanan 475 yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında hafriyat çalışması başladı.

Kamu-özel ortaklığı ile Yozgat'a yapılması planlanan 475 yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında hafriyat çalışması başladı.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde AK Parti Yozgat İl Başkanı Av. Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, İl Genel Meclis üyesi Halil Türkmen ile birlikte ilde Esentepe Mevkinde yapılacak olan 475 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşaat alanına gelerek harfiyat çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkilisi Koray Kurtoğlu'ndan bilgi aldı. Milletvekili Başer, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı hizmetlerinin saymakla bitirilemeyeceğini belirterek, "Ülkemizde olduğu gibi Yozgat'ta da AK Parti iktidarı döneminde özlediği yatırımlara kavuşuyor. Şuan bulunduğumuz bu alanda 475 yataklı hastanemizin yapımı için hafriyat çalışmaları başladı. İnşallah 16 Ağustos 2013 tarihinde Meclis Başkanımız Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımları ile temelini atacağız" dedi.

Hastanenin 2015 yılı sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını ifade eden Milletvekili Başer, "İlimiz sağlık alanında bölge hastanesine kavuşuyor. Halkımızın merakla beklediği hatta yapılmayacak endişesine kapıldığı hastanemiz için yapım çalışmaları başladı. Hastane için yüklenici firma şantiyesini kurarak hafriyat çalışmalarına başladı. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte bütün sağlık hizmetleri tek binada toplanacak. Kadın doğum, ortopedi, onkoloji, çocuk ve psikiyatri olmak üzere bütün poliklinikleriyle hizmet verecek. Artık tedavileri için çevre illerden de vatandaşlarımız Yozgat'ı tercih edecek. Ben hastanemizin şimdiden ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Açıkgöz Yusuf Başer Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title