Haberler

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer Adaya Adaylığını Açıkladı

Abone Ol

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti'den tekrar belediye başkanı olmak için aday adaylığını açıkladı.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti'den tekrar belediye başkanı olmak için aday adaylığını açıkladı.

İki dönemdir AK Parti'den Yozgat Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Başer, bugün kalabalık bir grupla AK Parti İl Başkanlığına gelerek üçüncü dönem için belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yaparak, başvur belgesini AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz'e teslim etti.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer'in belediye başkan aday adaylığı başvuru belgesini alan AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçim süreci hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, " Genel merkezimizin 1 Ekim - 1 Kasım tarihi arasındaki müracaat süreci devam ediyor. Aday adaylarımızın belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, belediye meclisi üyelikleri için müracaatları sürüyor. İl belediye başkanlığı için daha önce müracaat eden aday adaylarımız vardı. 2004 yılından beri başkanlık görevini yürüten ve ilimize çok güzel hizmetlerde bulunan Yozgat Belediye Başkanımız Yusuf Başer bey de bugün müracaatını yaptı. Öncelikle Yusuf Bey ve ekiplerine 2004 yılından bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Genel Merkezinin adaylık sürecinde belirli prosedürleri bulunduğunu ifade eden İl Başkanı Açıkgöz, "Teşkilat temayül yoklaması, kamuoyu yoklaması, sivil toplum örgütlerinin genel fikirleri alındıktan sonra en çok oy alacak aday adayımızla yola devam edeceğiz. 2014 yerel seçimlerinin daha önceki yerel seçimlere göre daha önemli olduğunu söylüyoruz. Çünkü bu yerel seçim, olmaktan ziyade ondan sonraki dönemlerde cumhurbaşkanlığı seçimleri ve milletvekili genel seçimlerine bir basamak teşkil edecek. Bu nedenle bu basamağa sağlam basmamız gerekiyor. AK Parti olarak daha güçlü yolumuza devam edebilmek için 2014'ün Mart ayında yapılacak olacak belediye başkanlığı seçimlerine teşkilat olarak daha güçlü çalışacağız. Halkımızın en fazla teveccühü olan adayımızla inşallah yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat ve tüm Türkiye için yeni bir döneme girdiğini belirterek, "2004 Mart ayında başladığımız yürüyüşümüz devam ediyor. Geriye baktığımızda hamdolsun yüzümüzü kızartacak, başımızı öne eğdirecek bir iş yapmadık ve yaptırmadık. Gönül verdiğimiz partimizin adı gibi alnımız da AK'tır. Ekibimizle birlikte geride her biri başarı öyküsü olan güçlü ve gelecek nesillere kalacak eserler bıraktık. Başarılı geçmişimiz ve eksilmeyen hizmet heyecanımız için bizi Yaradan'a hamdediyor ve destek veren herkese, kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Yozgat için yaptığımız her şey günümüze ama en çok da gelecek nesillere hizmet edecek. Nasıl ki AK Parti Türkiye'nin geleceğine talip olmuştur. Nasıl ki AK Parti Türkiye'nin kangren olan sorunlarına cesaretle ve kararlılıkla yaklaşmıştır. Biz de Yozgat'ın bu gününe ve geleceğine talibiz. Sizlerin huzurunda bu kararlı duruşumuzun bir nişanesi olarak, gelecek yerel seçimlerde tekrar hizmete talip olduğumuzu açıklıyoruz" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Ak Parti Türkiye Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title