Haberler

Yozgat Çamlık Milli Parkına Yapılan Yeni Piknik Alanı Tamamlanıyor

Abone Ol

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Milli Parkı'na yapılan yeni piknik alanlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çamlık Milli Parkı'na yapılan yeni piknik alanlarında incelemelerde bulundu.

Çamlık Milli Parkında yapımı devam eden Yeni Piknik Alanı inşaat alında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin ilk milli parkı olan Çamlık Milli Parkı'nın hak ettiği noktaya getirmek için çalıştıklarını söyledi. Yeni piknik alanında inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve bundan sonra çevre düzenlemesinin yapılacağını belirten Milletvekili Başer, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mayıs 2011 tarihinde Yozgat'ı ziyaretinde Çamlık Milli Parkı projesiyle ilgili söz vermişti ve bu kapsamda çalışmalar sürüyor. Yeni piknik alanında kamelyalar yollar, spor sahası inaşaatı tamamlandı. Şimdi çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmaları başlayacak. Biz buranın biran evvel tamamlanıp hizmete açılmasını istiyoruz, çalışmalarda bu yönde devam ediyor" dedi.

30 dönümlük alan içerisine yapılan parkın Yozgat halkına yakışır bir park olacağını ifade eden Milletvekili Başer, "Park içerisinde 60 araçlık 2 adet otopark, 40 adet kamelya, 1 adet büfe, 1 adet voleybol sahası, 2 adet tek pota basketbol sahası, 1 adet mescit, 2 adet tuvalet, 2 adet çeşme, 9 adet seyir terası, yürüyüş yolları bulunuyor. İnşallah park hizmete açıldığında Yozgatlılar ve il dışından gelen vatandaşlarımız burada gelip rahat bir şekilde piknik yapıp dinleneceklerdir" diye konuştu.

Piknik alanında yapılan gezi incelemeye Milletvekili Yusuf Başer'in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, İl Genel Meclis Üyesi Halil Türkmen ve bazı parti yöneticileri de katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title