Haberler

Yozgat Pmyo'dan Çanakkale Zaferi Kutlaması

Abone Ol

Çanakkale Deniz Zaferinin 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir program düzenledi.

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO)

Çanakkale Deniz Zaferinin 98'inci yıl dönümü dolayısıyla bir program düzenledi.

Yozgat PMYO'da düzenlenen programa Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Defterdarı Mustafa Işık, daire müdürleri, Seher Vakti Spor Ekibi ve öğrenciler katıldı.

Programda önce misafirlere arabaşı ve yemek ikramı yapıldı. Daha sonra PMYO Müdürü Fazlı Öcal katılımcılara okul hakkında bilgi verdi. Okulda 500 öğrenci ve 140 personel bulunduğunu belirten Öcal, "Okulumuz öğrencileri normal derslerin yanında bireysel kabiliyetlerini geliştirerek, iletişimi iyi kendisi ve toplumla barışık birer polis memuru olarak yetiştirmek amacıyla ders dışı eğitim faaliyetlerine katılmaktadırlar. Bu kapsamda kişisel gelişim,kondisyon ve fitness, yabancı dil, müzik grubu tiyatro bilgisayar ve bilişim, atletizm, futbol, bando, voleybol kursları da verilmektedir" dedi.

Yozgat, güvenliği, vatandaşların sıcak yaklaşımı ve pek çok yönüyle polis eğitimi için elverişli bir il olduğunu vurgulayan Öcal, " Bu yönden okul kapasitesinin artırması son derece yararlı olacaktır. Yüksekokulumuzun kapasitesini artırımı için başlatılan inşaat çalışmalarına mevsim şartları nedeniyle Aralık ayında ara verilmiş, önümüzdeki günlerde tekrar başlayacak ve proje 2015 yılında tamamlanacak" dedi.

Daha sonra PMYO Müdürü Fazlı Öcal, Yozgat'taki görevinden Çanakkale'ye atanan İl Defterdarı Mustafa Işık ve Ardahan Defterdarlığına atanan Mehmet Doğan'a plaket verdi.

Programın ikinci kısmında ise öğrenciler tarafından hazırlanan ve oynanan

Çanakkale Zaferi isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu Çanakkale Zaferi Mustafa Işık Yusuf Başer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title