Haberler

Yozgat'ta Gazeteciler İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar'ı Ziyaret Etti

Abone Ol

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve Yozgat’ta görev yapan haber ajansı temsilcileri ile yerel gazete sahipleri Yozgat’a geçtiğimiz aylarda atanan İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar’ı ziyaret etti.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve Yozgat'ta görev yapan haber ajansı temsilcileri ile yerel gazete sahipleri Yozgat'a geçtiğimiz aylarda atanan İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar'ı ziyaret etti.

Ziyarette gazeteciler ve Emniyet Müdürü Saim Akpınar bir süre sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ve beraberindeki gazetecilere teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Akpınar, Yozgat'ın sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu söyledi. Emniyet açısından Yozgat'ın en büyük probleminin trafik ve park sorunu olduğunu dile getiren Akpınar, "Genelde vatandaşımız park sorunu yaşıyor. İnşallah bu sorun da kısa sürede çözüme kavuşur" dedi. Akpınar, gazetecilerin de kamu görevi yaptığını ve polis - gazeteci ilişkilerinin Yozgat'ta çok iyi olduğunu ve bu iyi diyalogların bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı'da Yozgat'ta görev yapan gazetecilerin zaman zaman yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Osman Hakan Akpınar Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title