Haberler

Yozgatlılar Gebze'de Buluştu

Abone Ol

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kurulan Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) ilçe protokolüne yemek verdi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kurulan Yozgatlı Sanayici ve İşadamları Derneği (YOSİAD) ilçe protokolüne yemek verdi.

Holiday Inn Hotel'de gerçekleşen programa Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Mehmet Deniz, YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Erol Akalın, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, YOSİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, kısa süre önce kurulmalarına karşın uzun bir yol kat etiklerini belirterek, "Dernek işi ile uğraşmak çok kolay bir iş değil. Fakat dernek mensupları olarak yoğun bir mesai içerisinde derneğimizi çok iyi bir yere getirdik. Dernekte üye sayısı şuan itibari ile 67'nin üzerindedir. Biz YOSİAD oluşumunun gelişmesinde siz değerli iş adamlarımızdan ve hemşerilerimizden destek bekliyoruz" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'de güç birliği oluşturmanın çok önemli olduğunu belirterek, "Bu tür oluşumların gerçekleşmesi çok iyi sonuçların ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bizler her zaman SİAD'ları önemsiyoruz. Yozgatlıları bir araya gelerek kurduğu bu oluşumdan dolayı tebrik ediyorum. Biz YOSİAD'ın bundan sonra yapacakları her türlü çalışmalarda elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise Yozgat ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. YOSİAD yönetim kurulunu tebrik eden Başkan Başer, iş adamlarından Yozgat için destek istedi. Gecenin sonunda YOSİAD Başkanı Erdal Öztürk, protokole günün anısına birer plaket takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Başer Yozgat Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title