Haberler

Yrl

Abone Ol

CHP Düzce teşkilatı sadece teşkilat içinde değil diğer partilerle de bayramlaştı.

CHP Düzce teşkilatı sadece teşkilat içinde değil diğer partilerle de bayramlaştı. AK Parti, MHP ve Saadet Partisi ziyaret edilerek bir ilk gerçekleştirildi.

CHP'nin ilk durağı AK Parti oldu. CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Semih Cemşit, partililer ile birlikte AK Parti'nin düzenlediği bayramlaşmaya katıldı. Burada AK Partililer tarafından sıcak bir şekilde karşılanan CHP'liler adına konuşan İl Başkanı Basri Karslıoğlu tüm partililerin, bayramını kutladı.

AK Parti ziyaretinin ardından, CHP grubu Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçti. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ve parti teşkilatı konuklarını kapıda karşıladı. CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, bu ziyaretlerin gelenek haline getirileceğini belirtti.

Karslıoğlu, "Bu bizim için bir başlangıç olsun. Demokrasilerde siyasi partiler vazgeçilmezdir. Burada biz ilk olarak bunu gerçekleştirdik. İnşallah böyle devam eder. Hem bizim hem sizin programınız çok yoğun bu yüzden biz tüm MHP'lilerin bayramını en içten dileklerimiz ile kutlarız" dedi.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ziyaretten son derece memnun kaldıklarını söyledi.

CHP il örgütünün son ziyareti Saadet Partisi oldu. Tabanlar olarak bayramlaşmayı siyasi partilerde de yapılması görüşünü dile getiren, Karslıoğlu, SP'lilerin bayramını kutladı.

Karslıoğlu, "Yukarda çok kavga ediyorlar ama biz tabanlarda uzlaşarak konuşarak birbirilerine olmayacak şeyleri söylememesi gerektiğini iletmek istiyoruz. Bu konuların hiçbir yararı olmadı. Biz tabanda bunu aşmış durumdayız. Herkesin bayramı mübarek olsun" dedi.

Saadet Partisi İl Başkan vekili Birkan Mertol ise CHP'nin, bir ilki gerçekleştirdiğini vurguladı. "Refah Partisi döneminde siyasi partilerde bayramlaşma yapılırdı. İlçeyken ilçe teşkilatları birbirlerini ziyaret ederlerdi. İnşallah CHP bir ilki gerçekleştirmiş oldu. İnşallah bir şekilde bu olay devam eder" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Basri Karslıoğlu Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title