Haberler

Yüksekova Belediyesi Yeni Araç Aldı

Abone Ol

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne acil müdahale aracı aldı.

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne acil müdahale aracı aldı.

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğünde kullanılmak üzere olası kazalarda acil müdahale aracı aldı. Araçta jeneratör, kurtarma ekipmanı, çekici ve demir beton kesme motoru bulunuyor.

Alınan her aracın hizmette yeni bir adım olduğunu ifade eden Yüksekova Belediye Başkanı Ercan Bora, "Belediyecilikte yeterli teknik donanım ve ekipmanın olmaması hizmette aksamalara neden olmakta. Teknolojik gelişmelere kayıtsız kalmayıp kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Hızla büyüyen ve gelişen ilçemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için İtfaiye Müdürlüğü'ne yapılan araç takviyesi hizmet kalitesini arttıracaktır. Bilindiği gibi ilçemizde de her yerde olduğu gibi trafik kazaları olabiliyor. Daha önce kısıtlı imkanlarımızla kurtarma çalışmaları yürütüyorduk. Yeni aldığımız araçta kurtarma ekipmanı tam teşekkürlüdür. Yeni aracımız son bakımları yapıldıktan sonra halkımızın hizmetine sunulacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksekova Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title