Haberler

Yusuf Uzun'dan Mahalleli ile Samimi Sohbet

Abone Ol

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Dereağzı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Dereağzı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, mahalle gezilerini sürdürüyor. Dereağzı Mahallesi Mimarım Sokak sakinlerinden İrfan Tavukçuoğlu'nun ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uzun, İrfan Tavukçuoğlu'na ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, "Dereağzı Mahallesi'ne alt yapı ve üst yapı çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların kazandırılması, mevcut yeşil alanların revize edilmesinde belediye ekiplerimiz tam teşekküllü olarak büyük bir çalışma azmi içinde bulundular" dedi.

Ulaşım, yol, aydınlatma talebinde bulunan mahalle sakinlerine Başkan Uzun, Ziya Gökalp Caddesi üzerinde aydınlatma ve asfalt bakım onarım çalışmalarının yapılacağını ve çok yakında devreye sokulacak minibüslerle ulaşımın sağlanacağını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Başkan Uzun ve mahalle sakinleri günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyarette, AK Parti Dereağzı Mahallesi Başkanı Mehmet Sarıta ve Fen İşleri Müdürü Erol Özmen yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Uzun Beylikdüzü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title