Haberler

Zonguldak'ta güvenlik ve asayiş toplantısı düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, asayişin temini, terörle mücadele, siber suçlarla mücadele ve trafik güvenliği gibi konular ele alındı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında düzenlenen "Haftalık İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı" geniş bir gündemle gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Jandarma Komutan Vekili Albay Orhan Kaş ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen de katıldı. Toplantıda, Zonguldak genelinde asayişin temini ve korunması, uyuşturucu ile mücadele stratejileri, terörle mücadeleye yönelik alınacak önlemler, siber suçlarla etkin mücadele yöntemleri, trafik güvenliğinin artırılması, mali ve organize suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonların güçlendirilmesi, düzensiz göçle mücadelede alınacak tedbirler ve orman yangınlarıyla mücadele kapsamında yapılması gereken çalışmalar gündemin ara başlıkları arasında yer aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, toplantıda alınan kararların titizlikle uygulanacağını belirterek, Zonguldak genelinde güvenliğin sağlanması ve halkın huzurunun korunması için tüm kurumların koordinasyon içinde çalışacağını vurguladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Siber Suçlarla Mücadele Osman Hacıbektaşoğlu zonguldak Güvenlik Politika Asayiş Güncel trafik Yerel Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title