Haberler

Zonguldak'ta Temiz Çevre ve Madencilik Projeleri İçin Protokol İmzalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği ve Maden İşçileri Yardımlaşma Derneği, iki önemli proje için protokol imza töreni gerçekleştirdi. Törende, İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği projeler, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun katılımıyla duyuruldu.

Zonguldak Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği'nin "Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam" Projesi ve Maden İşçileri Yardımlaşma, Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği'nin "Madenciler Varsa Umut Vardır" Projesi için protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törende, projeler İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenirken, Dernek Başkanları Süleyman Erbay ve Muhammet Akyüz ile birlikte imza altına alındı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hacıbektaşoğlu İçişleri Bakanlığı Kültür Sanat Sivil Toplum Madencilik zonguldak Maden Çevre Yerel Yaşam Sivil Toplum Çevre Yerel Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title