Haberler

Zonguldaklı Derneklerden TBMM Başkanına Ziyaret

Abone Ol

Zonguldaklı Dernek Başkanları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan'ı Makamında Ziyaret Etti.

Zonguldaklı Dernek Başkanları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak, B:artın ve Karabük'te bulunan bazı dernek başkanları TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret ederek, bölgenin sorunları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başmanı Savaş Çiloğlu, Bartınlılar Derneği Başkanı Ahmet Ardıç, Zonguldak'ta bulunan Yeniceliler Derneği Başkanı Naim Emdi, Zonguldak Beycuma Karamanlılar Derneği Başkanı Hasan Yaman, Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas ve bazı muhtarlar katıldı. Ziyaret ile ilgili bilgi veren dernek başkanları ziyarette başta TTK olmak üzere Filyos Vadi Projesi, Organize Sanayi ve Zonguldak'ın sorunlarını gündeme getirdi.

TBMM Başkanı Köksal Toptan'ı makamında ziyaret eden Dernek başkanları daha sonra Bartın, Karabük ve Zonguldak milletvekillerini de ziyaret ederek aynı sorunları milletvekillerine de iletti. Dernek başkanları sorunların çözümü yolunda adım atılmasını istedi.

(ET-ET-Y) 13.03.2008 17:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title