Haberler

Tekamüle Gidişte Astroloji'nin Rehberliği

Aysun Koç

Aysun Koç

20.12.2023 09:32

Doğduğun anda, doğduğun yerden kamerayı yukarı çevirerek gökyüzünün fotoğrafını çektiğini düşün. İşte o anda Ay, Güneş, gezegen ve yıldızların konumlarına göre hesaplanan haritaya Bireysel Doğum Haritası denir. Aslında senin potansiyellerini gösteren bir kullanma klavuzu gibidir.

Hesaplanan bu haritayı yorumlamak içinse, minimum 3 yıllık sıkı bir Astroloji eğitimi gerekir.

Batı tabanlı Astroloji olaylara daha çok matematiksel ve geçmişe dayalı istatistikleri kullanan bir bakış açısıyla yaklaşırken, Doğu ise, Ay tabanlı, daha ruhsal ve reenkarnatif bakış açısıyla yaklaşan yöntemler kullanır. Karma Astrolojisiyse, hayat sadece matematik veya sadece ruhsallık üzerine olmadığı için, iki bakışın sentezlenmesiyle daha verimli sonuç veren yapıların bir araya getirilmesiyle geliştirilmiş bir üst versiyondur.

Diğer yöntemlerle %50-60 civarında tahmin yapılabilirken, Karma Astroloji ile bu oran %75-80'i bulur. Tabii ki en iyisini Allah bilir.

Natal doğum haritasında kişinin bu hayat planındaki bireysel görevinin ne olduğunu görmek mümkündür. Yedi göbek ata soyundan gelen genetik bilgilerle donanmış olarak dünyaya gelinir. Bu bizim hayatta belirli bir seviye gelmek için kullanacağımız yeteneklerimizdir. 33 yaşına kadar en iyi yeteneklerimizle hayatımızı düzene koymamız gerekir. Bu yaştan sonraysa, bireysel tekamül yolculuğuna çıkmamız ve ruhumuza yeni deneyim eklememiz beklenir. 33 yılda bir Güneş bire bir aynı yerden doğar, Ahiret' te 33 yaşındaki halimizle orada olacağımız belirtilmiştir. Hatta tespihin 33, 66, 99 olması da buna işarettir. 32-33-34 yaş aralığında çok önemli olay veya olaylar tezahür eder. Yaşanan şey pozitifse kişinin bu yola girdiğine delalettir, negatifse bireysel görevine gidemiyor demektir. Bu yolda ilerlemekte zorlanan insanlar, hayatlarında kısır döngüler halinde olaylar yaşarlar. Basit şekilde yaşlandığında tatlı ve tonton olanlar hasbel kader yolunu bulmuşlardır. Tam tersi, huysuz, agresif olan yaşlılar da bireysel tekamülüne gidememiş demektir.

Bana göre milyon dolarlık benim bu hayattaki amacım nedir sorusunun cevabı da işte budur.

Bulabilenlerin artması dileğimle.

Sevgiyle kalın.

title