Haberler

Beşiktaş'a Takviye Şart

Eren Karadaş

Eren Karadaş

01.10.2024 01:21

Sezona gösterişi bir giriş yaparak Süper Kupada Galatasaray'ı farklı yenerek harika bir giriş yapan, ancak milli aradan sonra düşüşe geçen son olarak Ajax deplasmanında kaleye şut atamayarak 4-0 gibi farklı bir mağlubiyet alan Beşiktaş için Kayseri deplasmanı belki de bundan sonraki haftalar için belirleyici olacaktı. Sezon başı direk ilk 11'de oynayacak oyuncular alan ve bu oyunculardan beklediği performansı yakalayan Kara Kartal ilk 11'e yaptığı transferleri maalesef yedek kulübesine yapmadı. Hocanın oyuna müdahaleleri kısıtlı kalıyor.

Ajax deplasmanından sonra Kayseri deplasmanına da as oyuncularından yoksun çıktılar. Rachica sağ bek, Emirhan sol bek olarak maça başladı. Muçi sol kanatta forma şansı bulurken beklentileri karşılayamadı. Avrupa Liginde, Süper Ligde ve Ziraat Türkiye kupasında mücadele edecek olan Siyah Beyazlıları ilerleyen dönemde sıkıntılı günlerin beklediğini söylesek yalan olmaz. Yedek kulübesi zayıf olan Giovanni van Bronckhorst'un işi zor. Şuan öncelikli hedef olarak devre arasına kadar minimum puan kaybı yapıp devre arasında gerekli takviyeleri yapmak. Devre arasında gerekli takviyeleri yaptıktan sonra ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışı içerisinde olacaktır. Yapacakları transferlerle de önümüzdeki sezonun kemik kadrosunu da oluşturarak gelecek senelerin planlamalarını da şimdiden yapabilirler. Bu doğrultuda yönetim ve Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'a çok fazla iş düşüyor olacak.

Transfer yasağı bulunan bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan ev sahibi Kayserispor da işler pek yolunda gittiği söylenemez. Dün Beşiktaş'ı zorlamış olsalar da ikinci yarı çözüldüler. Özellikle yedikleri ilk gol takımın direncini düşürünce mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sezon başından beri oyuncuları istekleri arzuları hiç bitmemiş olsa da güçleri bir yere kadar yetiyor. Bu sezon Sarı Kırmızılı ekip için oldukça sancılı bir yıl olacağı aşikâr.

title