Haberler

19 Aralık 2021 ikizler burcunda dolunay

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
01.12.2021 02:12

Yılın son dolunayı ile 2021 yılına veda edeceğiz. Zor bir yılı bitirdiğimiz ve yeni yıla yeni umutlar ile girdiğimiz aşikar. İsterseniz önce dolunayın bir resmini çekelim. Dolunay 19 Aralık günü saat 07:35 de 27 derece İkizler burcunda gerçekleşiyor. Vedik astrolojisi açısından dolunaya bakıldığında 3 derece İkizler burcunda Mrigaşira takım yıldızında gerçekleştiğini görüyoruz.

Yükselen Koçlar

Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı sorunlar olabilir.Bu sorunları engellemek için iletişim kurarken çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ögrenme ve algılamada zorluklar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğalar

Kendinizin ve çevrenizdeki insanların maddi durumlarında yaşanacak bazı olumsuzluklar canınızı bir hayli sıkabilir. Maddi açıdan dikkatli olmanız gereken bir dönem sizleri bekliyor.

Yükselen İkizler

Çevrenizdeki insanlar tarafından eleştirilere açık olduğunuz bir dönem sizi bekliyor. Bu yüzden hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Üslubunuza ve iletişim şeklinize özen göstermelisiniz. Spor ve diyete başlamak için bir dönemde değilsiniz.

Yükselen Yengeçler

Birçok psikolojik hastalığa açık olduğunuz bir dönem sizleri bekliyor. Psikolojik her türlü sorunla mücadele etmeniz gereken bu zaman diliminde zihninizin sizlere oyun oynamasına izin vermemelisiniz. Zihniniz sizi yalnız kalmaya zorlayacaktır. Lakin sizler tam aksine sosyalleşmek için elinizden gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz.

Yükselen Aslanlar

Bu dönemde arkadaşlarınızla aranızda bazı küskünler ve kırgınlıklar olabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için çevrenizdeki insanlardan yeterince destek alamayabilirsiniz. Umutlarımın ve beklentilerinizi gerçekleşmesi adına şanssız bir dönemde olduğunuzu belirtmek isterim.

Yükselen Başaklar

Kariyer hayatınızda yaşanacak bazı sorunlar bir canınızı sıkabilir. İş yerinizdeki insanlarla tartışmaktan uzak durmalı ve fehri kararlar almamalısınız. Kariyer hedeflerinize ulaşmak için biraz sabır ve zamana ihtiyacınız var.

Yükselen Teraziler

Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda şanssızlıklar sizleri bekliyor. Yapacağınız anlaşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Yükselen Akrepler

Uzun vadeli planlarınızda dikkatli olmanız gereken bir dönem sizleri bekliyor. Gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar olabilir. Hukuksal konularınız varsa bu konulara önem vermelisiniz

Yükselen Yaylar

Aşk hayatınızda çok dikkatli olmalı partnerinizle aranızdaki iletişiminize önem vermelisiniz. Ayrıca uzun süredir birlikte olduğunuz arkadaşlarınız ya da iş ortaklarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar

Günlük rutinlerinizde bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evden işe işten eve geç kalabilirsiniz. Arkadaşlarınıza verdiğiniz sözleri tutmakta bir hayli zorluk çekebilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Eşinizle aranızda bazı sorunlar ve küslükler yaşanabilir. Bu nedenle eşinizle aranızda iletişiminize önem vermelisiniz. Eşinizle ilişkinizi masaya yatırıp yapıcı bir tavır edinmelisiniz.

Yükselen Balıklar

Bu dönemde gündeminiz birinci dereceden akrabalarınızla yaşayacağınız küslükler ve kırgınlıklar olabilir. Onlara karşı daha anlayışlı ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz.

title