Haberler

8 Ağustos yeniayı yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
02.08.2021 10:00

Yazıma Sertap Erener'in hit olmuş şarkısının nakaratıyla başlamak istiyorum.

Yeni bir aşk yeni bir iş

Yine gülecek bir neden lazım

Yeni bir haber yeni bir kader

Bunlar için bana şans lazım

Yeni bir duruş yeni dokunuş

Tek tek keşfetmem lazım

Yeni bir hayat gerisi bayat

Kendime yeni bir ben lazım

Bu şarkıyı neden mi? Tercih ettim. Çünkü bu yeniay sizlere bunların hepsini verebilir. Yorumlara geçmeden önce kısaca bu yeniayı tanıyalım.

8 Ağustos günü batı astrolojisine göre 16 derece Aslan burcunda vedik astrolojisine göre de 22 derece Yengeç burcunda Aslesha nakshatrasında bir yeniay gerçekleşiyor. Gerek gerçekleştiği burç gereksede gerçekleştiği nakshatra itibariyle çok önemli bir gezegen hareketi olduğunu söyleyebilirim. Yeni ayın etkileri 4 Ağustos tarihinde hayatlarımızda görülmeye başlayacak ve bu etkiler 15 Ağustos tarihine kadar sürecek. İsterseniz lafı çok uzatmadan vedik astrolojisine göre yeni ayın her burç için etkilerine geçelim.

Yükselen Koçlar

Bazı sağlık sorunlarınız varsa yada çevrenizdeki insanların sağlık sorunları varsa bu sorunlarla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Özellikle unutkanlık problemleri yaşıyorsanız. Bu sorun yeniay ile birlikte çözülecektir. Bu dönem de öğrenme kapasiteniz bir hayli yüksek olacaktır. Gerek ruhen gerekse de bedenen enerjiniz bir hayli fazla olacaktır. Çevrenizdeki insanlarla bolca keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu insanlarla aranızda kırgınlık, küskünlük varsa eğer bu dönem barış ilan etmek ve uzlaşmak için güzel bir dönem olacaktır. Günlük rutinlerinizdeki işlerini zamanında halledeceğiniz bir dönem olacak ve nihayet rahat bir nefes alacaksınız.

Yükselen Boğalar

Özellikle birinci ve ikinci derece akrabalarınızla aranızda dargınlık yada küskünlük varsa bur tarz tatsız konuları çözmek için güzel bir dönem sizleri bekliyor. Yoksa da onlarca bolca keyifli zaman geçirebilirsin. Bu dönemde alım satım konularında bir hayli şanslı olacaksınız. Gayrimenkul yada araç alımı gibi planlarınız varsa sizler için harekete geçme zamanı geldi diyebilirim. İletişim açısından zihniniz bir hayli parlak olacak ve iletişim gücünüz artacaktır. İletişim yeteneğinizdeki bu artış sizlere maddi ve manevi bazı kapıları açabilir.

Yükselen İkizler

Maddi açıdan oh be diyeceğiniz günler nihayet geldi. Önce işsiz olanlarınıza iyi bir haber vereyim. Bu yeniay ile birlikte iş bulma şansınız bir hayli artacaktır. Şayet ki bir işiniz varsa iş yerinizdeki kazançlarınız artacaktır. Kısacası kariyer ve maddi hayatınızda güzel haberler sizi bekliyor. Zihnen çok parlak olacağınız bu dönem de iletişim yeteneğinizi kullanarak hayatınızdaki bir çok sorunu çözebilir, kırgınlıklara, küskünlüklere son verebilirsiniz.

Yükselen Yengeçler

Dış görünüşünüzde yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafında beğeni toplaycaktır. Cesur olun ve değişimden korkmayın. İletişim yeteneğinizle etrafınızdaki insanları etkileyebilir. Onların size olan bakış açısını değiştirebilirsiniz. Bu dönemde insanlarla uyumunuz mükemmele yakın olacaktır. Bence bu uyum ile gerek kariyer hayatınızda gerek maddi hayatınız çevrenizdeki insanlardan çok fazla destek görebilirsiniz. Gerek kariyer gerekse de maddi açıdan güzel günler sizleri bekliyor.

Yükselen Aslanlar

Hayata olan bakış açınızın değişeceği ve bu değişimin sizlere çok iyi geleceği bir dönem başlıyor. Yaratıcılığınız bir hayli artacak ve kendiniz bile şaşırtacak fikileriniz olabilir. Fikirlerinizi dile getirmek ve projelerinizi hayat geçirmek harekete geçme zamanı sizler için geldi. Bilinçaltınız uzun zamandır sizleri çok ama çok yoruyordu. Nihayet bilinçaltınızla olan mücadeleniz bitecek ve zihnen huzurlu günler geçireceksiniz.

Yükselen Başaklar

Artık hayatınızdaki maddi ve manevi baskılardan kurtulma zamanı geldi. Mantığınızla kalbiniz arasında bir savaş varsa bu savaşta barış ilan edip mantıklı hareket edeceksiniz. Ruhen huzurlu bedenen de enerji dolu olacaksınız. Aile baskısı ile hayata geçiremediğiniz kariyerden şehir değişikliğine eğitimden evliliğe kadar birçok fikrinizi ailem ne der? Çevrem ne düşünür? Gibi psikolojik baskıları atlatıp hayata geçirebilirsiniz.

Yükselen Teraziler

İşsizler için iş bulma olasılığınız bir hayli artacağı bir dönem sizler için başlıyor. Çalışanlar içinde zam,terfi, atama ve tahin gibi haberler gelebilir. En azından bu dönemde yöneticilerinizden bir hayli destek alabilirsiniz. Yöneticilerinizle yada iş arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunlar, kırgınlıklar ve küslükler varsa bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Sosyal çevreniz gelecek maddi ve manevi destek bu dönemde yüzünüzü güldürecektir. Çevrenizdeki insanlarla bolca sosyalleşip güzel zaman geçirebilirsiniz.

Yükselen Akrepler

Sizler için manevi konuları bir kenara bırakıp maddi konulara yönelme zamanı geldi. Eğitim, öğretim, alım satım, ticaret ve seyahat gibi konularda çok ama çok şanslısınız. Bu tarz konularda uzun vadeli planlar yapmalısınız ve bu planları hayata geçirmek için adım atmalısınız. Zira uzun vadeli planlarınızda şans sizden yana olacaktır. Tazminat, nafaka, miras ve hukuksal konularda kazançlı olacaksınız. Gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında olumlu haberler alabilirsiniz.

Yükselen Yaylar

Yeniayın sizler için mesajı günü değil geleceği düşünün ve şapkanızı önüne koyarak geleceğinizi planlayın. Özellikle evlilik planlarınız varsa bu konuyu ailenize açmak yada bu konuda planlar yapmak için uygun bir zamanda bulunuyorsunuz. Hedeflerini büyük ama gerçekçi tutun, gerçekçi hedefleriniz sizi başarıya götürecektir.

Yükselen Oğlaklar

Aşk aşk aşk kapınızı çalıyor. Yalnızların hayatına yeni bir insan girebilir ve bu insanlar uzun soluklu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa da partnerinizle birlikte söz, nişan, evlilik gibi ciddi adımlar atmak için kararlar alabilirsiniz. Evlilerde eşleri ile olan sorunları çözebilir. Eşinizle aranızda bu tarz sorunlar yoksada onunla güzel zaman geçirebilir. Evliliğinizin temelerini daha sağlam hale getirebilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Hayatı dakik yaşamayı seven sizler için günlük rutinlerinizi tıkır tıkır halledebileceğiniz bir dönem başlıyor. Kişisel, ev ve iş yeri temizliği gibi planlarınızı kolayca hayata geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bolca sosyalleşip onlar verdiğiniz sözleri tutabilirsiniz. Bürokratik konularda ise bu kez yüzünüz gülecek gerek özel sektör gerekse de kamuda işleriniz varsa kolayca halledebilirsiniz.

Yükselen Balıklar

İlişki yaşadığınız partneriz yada eşinizle aranızda bazı sorunlar varsa bu sorunları kolayca çözebilirsiniz. Şayet ki özel hayatınızda bu tarz sorunlarınız yoksa partneriniz yada eşinizle çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde uzun soluklu iş birliklerine ve ortaklıklara imza atabilirsiniz.

title