Haberler

Aralık 2021 burç yorumları

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
11.11.2021 03:11

Sizler için Aralık ayının resmini çekmek istedim. Lakin bu resmi batı astrolojisine göre değil vedik astrolojisine göre çektiğimi unutmayın.

4 Aralık 2021 günü Güneş tutulması batı astrolojisine göre Yay burcunda vedik astrolojisine göre de 18 derece Akrep burcunda Jyeshtha takım yıldızında gerçekleşecek. Tutulma bizleri ilgilendiren somut konularda çok olumlu etkilere sahip. Bu tutulmayı önemli kılan bir diğer faktör ise tutulmanın gerçekleştiği tarihtir. Tutulma Aralık ayının 4. günü gerçekleştiği için 2022 yılının ilk 3 ayında bile hayatımızda etkileri olacak.

Aralık ayının diğer bir önemli gezegen hareketi ise batı astrolojisine göre 27 derece İkizler burcunda vedik astrolojisine göre de 3 derece İkizler burcunda Mrigaşira takım yıldızında gerçekleşecek dolunaydır. İsterseniz elimizdeki bu verilere dayanarak Aralık ayını her burç için incelemeye başlayalım.

Yükselen Koçlar

Uzun vadeli planlarınızda şans bu dönemde sizden yana olacak sizlere tavsiyem bu dönemde hayatınızı masaya yatırıp geleceğinize yön verecek adımlar atmanız. Her türlü hukuksal konuda şanslı olacağınızı unutmayın.Ayrıca gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise iletişiminiz olmalı. Zira yakın çevrenizdeki bazı insanlarla iletişime dayalı sorunlar, yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar gündeminizde olabilir.

Yükselen Boğalar

Aşk sizden yana yalnız bir yükselen boğa burcuysanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. Bir ilişkiniz varsa da söz, nişan yada evlilik için ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olabilirsiniz.

Gerek kendi gerekse de çevrenizdeki insanların ekonomik sorunları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Her türlü ekonomik kayıplara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yükselen İkizler

Günlük rutinlerinizde bu dönemde çok şanslı olacaksınız. Kişisel ve iş yerinizde ki işlerinizi çok çabuk şekilde halledebilir ve etrafınızdaki insanlara vakit ayırabilirsiniz.

Zihnen ve duygusal olarak bir hayli yoğun olacaksınız. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz.Çevrenizdeki insanlarla iletişiminize dikkat etmelisiniz. Eleştirilere açık olmalısınız. Hayatınızın her alanında değişiklik yapmaktan uzak durmalısınız. Spor yada diyete başlamak için uygun zamanda değilsiniz.

Yükselen Yengeçler

Eşinizle olan iletişiminiz bir hayli artacaktır. Eşinizle ilgili varsa sorunlarınız bu dönemde kolayca çözebilirsiniz. Eşinizle aranızda bu tür sorunlar yoksa ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Belki de eşinizle aranızdaki bu uyum sizi bir bebek sahibi yapabilir.

Her türlü maddi ve manevi zarara açık olduğunuz bu döneme kendinizi zihnen ve duygusal olarak hazırlamalısınız. Özellikle aileniz tarafından manevi baskı görebilirsiniz. Sizlerin hayatınıza dair bazı planlarınızı aileniz ve çevrenizdeki bazı insanlar tarafından destek görmeyebilir. Bilinçaltınız bu dönemde sizleri çok ama çok yoracak ve biraz yalnızlığa ihtiyaç duyacaksınız.

Yükselen Aslanlar

Aile bireylerinizle aranızda olan her türlü soruna kolayca çözüm bulabilirsiniz. Aile bireylerinizle aranızda küslükler varsa bunları sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. Aile bireyleriniz bolca sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

Sizin yada çevrenizdeki insanların gelirlerinden azalmalar olabilir. Bu dönemde hayata dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve desteği çevrenizdeki insanlardan bulamayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı insanlarla münakaşa edebilir ve küslükler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Başaklar

İletişiminiz bir hayli yoğun olacaktır. İnsanlar olan iletişim yeteneğiniz sayesinde beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bazı sorunlar varsa bu sorunları kolayca çözebilirsiniz.

Kariyerinize önem vermeniz gereken bir dönem başlıyor. Bu dönemde kariyerinize önem vermeli ve kariyer hayatınızda soğuk kanlı olmalısınız. Mesleginizi icra ederken iş ortamınızda bulunan insanlarla tartışmaktan ve kavgadan uzak durmalısınız. Fevri ve ani kararlar almaktan uzak durmalısınız.

Yükselen Teraziler

Gerek kendi gerekse de çevrenizdeki insanların hayatlarındaki maddi gelişmeler yüzünüzü güldürecektir. Bu dönemin maddi açıdan en şanslı insanları sizlersiniz.

Eğitim, seyahat, ticaret ve alım satım gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayattaki bazı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda hayatınızdaki otorite konumundaki insanlarla aranızda bazı sorunlar yaşanmasına neden olabilir.

Yükselen Akrepler

Hayatınızda yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından takdir görecektir. Spordan diyete kadar size iyi gelecek aktivitelere başlayabilirsiniz.

Hayatta en önemli şey sağlıktır. Bu dönemde ne yazık ki hem kendi sağlığınız hemde çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Tazminat ve miras gibi hukuksal konularda dikkatli olmalısınız. Ayrıca hukuksal girişimlerde bulunmak içinde uygun zamanlarda olmadığınızı belirtmek isterim.

Yükselen Yaylar

Bilinçaltınız nihayet bu dönemde sizi rahat bırakacaktır. Kendinize ve çevrenizdeki insanlara olan güveniniz artacaktır.Bolca sosyalleşmek isteyeceğiniz bir dönem sizi bekliyor.

Uzun süreli ilişkilerinizde çok ama çok dikkatli olmalısınız. Ortaklarınızla veya dostlarınızla aranızda bazı sorunlar olabilir. Aşk hayatınızda ise partnerinizle aranızda her türlü gerginlik çıkabilir. Bu nedenle partnerinize karşı üslubunuza dikkat etmeli ve partnerinize karşı eskiye nazaran daha hassas olmalısınız.

Yükselen Oğlaklar

Çevrenizdeki insanlar tarafından maddi ve manevi destek görebileceğiniz bir dönem sizler için başlıyor. Bu dönemde bolca sosyalleşmek ve çevrenizdeki insanlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

Günlük rutinlerinizi gerçekleştirirken bir hayli zorlanacağınız döneme giriyorsunuz. Aceleci hareketlerden uzak durmalısınız. Zira bu dönemde yaralanmalara açıksınız. Ayrıca hem kendi sağlığınıza hemde çevrenizdeki insanların sağlıklarına dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle bir hayli tartışma yaşayabilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Kariyer hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz haberler bu güneş tutulması ile gelebilir. Zam, terfi, atama gibi beklentileriniz varsa bu dönemde gerçekleşebilir. İşsiz bir yükselen Kova burcuysanız iş bulma şansınız bir hayli yüksek olacaktır.

Bu dönemde bir hayli duygusal yoğunluğa sahip olacaksınız. Bu nedenle duygusal gelgitlere ve öfke patlamalarına çok ama çok dikkatli olmalısınız. Sezgilerinizde ve yaratıcılığınızda azalma olacaktır. Bazı unutkanlıklar ve hafıza sorunları yaşayabilirsiniz. En önemli konu ise eşinizle olan ilişkinize çok ama çok dikkat etmelisiniz. Eşinizle aranızda çıkacak her türlü gerginliğe hazır olmalısınız.

Yükselen Balıklar

Eğitim, seyahatler, ticaret, ikili anlaşmalar alım satım gibi konularda bir hayli şanslı olacaksınız.

Sizler için iletişimin çok önem kazanacağı bir dönem başlıyor. Bu nedenle insanlarla iletişim kurarken hal, hareketlerinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Zira bu dönemde yanlış anlaşılmalara bir hayli açık bulunuyorsunuz. İletişim üzerine bir meslek sahibiyseniz mesleki açıdan da zorlanabilirsiniz.

title