Haberler

En şanslı burçlar 2022

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
28.07.2021 10:34

2022 yılında hangi burç hayatının hangi alanında şanslı öğrenmeye hazır mısınız? Bu yazımda ki amacım 2022 yılında hayatınızda olabilecek fırsatları ve şansları kaçırmamanız. Lakin önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum. Ben bir vedik astrologum, ve öngörülerimi batı astrolojisine göre değil vedik astrolojisine göre yapıyorum.

Koç burcu

Dış görünüşünüzde yapacağınız her türlü değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından taktir görecektir. Toplumdaki itibarınız artacak ve kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Sizin yada çevrenizdeki insanların bazı sağlık sorunları varsa bu sağlık sorunları hakkında da olumlu haberler alabilirsiniz. Özel hayatınıza gelecek olursak yalnızsanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. Şayet ki bir partneriniz varsa da söz, nişan yada evlilik gibi ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliler ise bir bebek sahibi olabilir.

Boğa burcu

Zihinsel aydınlığınız çok fazla zihninizi yoran birçok sorun bu yıl ortadan kalkacaktır. Herhangi bir nedenden dolayı mahalle, ilçe yada il değiştirmeyi planlıyorsanız bu planlarınızda başarılı olabilirsiniz. Hayatınızın herhangi bir alanında düşmanlarınız, rakipleriniz ve muhalifleriniz varsa onlara karşı zafer kazanabilirsiniz. Korkularınızın ve şüphelerinizin ortadan kalkacağı bir yıl sizleri bekliyor.

İkizler burcu

Geçen yılların aksine bu yıl içindeki romantik ortaya çıkacak.Sevgi ve romantizm ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaksınız.Özellikle evliler için romantizm dolu bir yıl olacak.Bu yıl hedeflerinizi büyük tutmanızı tavsiye ederim.Zira gerçekçi fikirleriniz çevrenizdeki insanlar tarafından da maddi ve manevi destek bulmanızı sağlayacaktır.Sosyal hayatınızda çok hareketli dönemler bu yıl sizleri bekliyor.

Yengeç burcu

Aile bireylerinizle güzel zamanlar geçirebileceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. İç huzurunuz ve mutluluğunuz bir hayli fazla olacaktır. Kariyer hayatınızda ise zam, terfi, atama gibi beklentileriniz varsa bu beklentilerin gerçekleşmesine en yakın olduğunuz yıldasınız. İş yerinizdeki birçok sorun ortadan kalkacaktır. İşsizseniz iş bulma şansınız bir hayli artacaktır.

Aslan burcu

Yakın çevrenizdeki insanlar özellikle aile bireylerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Onlarla bazı sorunlarınız varsa çözebilirsiniz.Aile bireylerinizin maddi ve manevi desteğini alabilirsiniz. Yolculuklar, hukuki konular, eğitim, alım satım gibi konularda da bir hayli şanslısınız. Ayrıca hayır severliğiniz ve iyi ahlakınızla aşırı derecede taktir edilebilirsiniz.

Başak burcu

Uzun vadeli planlarınız da bir hayli şanslı olacağınız bir yıl sizleri bekliyor.Bu yıl hedeflerinizi belirleyin ve korkmadan hedeflerinize doğru ilerleyin. Maddi açıdan bakıldığında hukukî konular, miras, tazminat ve kariyeriniz de ki yükselişle ciddi şekilde finansal kazanç sağlayabilirsiniz. İletişim yeteneğiniz çok artacağı için beklenmedik şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Terazi burcu

Yalnız bir insansanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa söz, nişan yada evlilikte gibi ciddi adımlar atabilirsiniz. Mesleki açıdan şöhretiniz bir hayli artacaktır. Bu sayede ticari hayatınızda uzun süreli anlaşmalar yapabilirsiniz. Dış görünüşünüz de yapacağınız her değişiklik çevrenizdeki insanlar tarafından beğenilecektir.

Akrep burcu

Geçen yıllara göre 2022 yılında zihniniz daha berrak olacaktır. Hayatınızda ki birçok sorunu kolayca çözebilir ve bu sayede nihayet zihnen huzur bulabilirsiniz. Aklınız ile kalbiniz arasındaki savaşı aklınız kazanacak ve artık kendinize acı çektirmekten vazgeçeceksiniz. Hayatınızın her alanında varsa düşmanlarınız, rakipleriniz yada muhalifleriniz onlara karşı üstünlük sağlayabilirsiniz.

Yay burcu

Bolca sosyalleşme imkanı bulabileceğiniz bir yıl sizleri bekliyor. Sosyal açıdan yoğun olan bu insan trafiği yalnızlar için yeni bir insanı tanıma ve o insanla uzun süreli bir ilişki yaşama şansını verebilir. İlişkisi olanlar söz, nişan yada evlilik gibi ciddi adımlar atmaya kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Evliler ise çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. İlişki yaşadığınız insanla yada eşinizle varsa sorunlarınız bu sorunları 2022 yılında kolayca çözebilirsiniz.

Oğlak burcu

Aile bireylerinizle geçmişten gelen bazı sorunlarınız varsa bu sorunları 2022 yılında çözmeniz muhtemeldir. Bu tarz sorunları olmayanlar ise birinci ve ikinci derece akrabaları ile bolca sosyalleşme imkanı bulabileceksiniz. Kariyer hayatınız açısından bakıldığında geçmişte uğradığınız haksızlıkların ilahi bir şekilde karşılığını bulduğunu göreceksiniz. Nihayet yıllardır verdiğiniz mücadelenin bu yıl karşılığını alabilirsiniz. İşsizseniz hayalinizdeki işi bulabilirsiniz. Bir işiniz varsa zam, terfi, atama yada tahin gibi beklentileriniz 2022 yılında gerçekleşecektir.

Kova burcu

Kişisel gayret ve çabanızın karşılaşacağını alacağınız bir yıl sizi bekliyor. İletişim yeteneğinizdeki artış sizlere beklenmedik maddi ve manevi kapıları açabilir. İletişim gücünüz sayesinde çevrenizdeki insanlarla sorunlarınız varsa çözebilirsiniz.Yolculuklar, hukuki konular, eğitim, alım satım gibi konularda bir hayli şanslı olacaksınız.Sizden beklenmedik çılgınlıklar yapabilir ve tabularınızı yıkabilirsiniz.

Balık burcu

Para, mal, mülk ve finans konularında bir hayli şanslı olduğunuz bir yıl sizleri bekliyor. Kariyer hayatınızdaki yükseliş hâliyle maddi hayatınıza da yansıyacaktır. Sizlere tavsiyem uzun vadeli planlar yapın ve bu planları hayata geçirmek için adım atın. Gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında olumlu haberler alabilirsiniz.

Unutmayın geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği birlikte inşa edebiliriz.

title