Haberler

İkizler burcu 2022 aşk, iş, para ve sağlık

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
08.08.2021 05:37

İkizler burçlarını 2022 yılında neler bekliyor? Bu yazımda kısaca anlatmaya çalışacağım. Lakin önce ilk yeni yıl hediyeniz benden olsun istiyorum. Bu nedenle 31 Aralık günü Instagram profilim @hintastroloji de yapacağım doğum haritası analizi çekilişine katılmak için beni Instagram'da takip ediniz.

İkizler burcu 2022 Aşk

Aşk kapınızı bu yıl çalıyor. Yalnızsanız hayatınıza yeni bir insan girebilir. Bir ilişkiniz varsa söz, nişan ve hatta evlilik için ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliler ise eşleri ile uyumlarını artırabilir. Ben sizlerin bu yıl bebek sahibi olmayı pek istemeyeceğinizi düşünüyorum. Lakin bebek sahibi olmak için de uygun bir dönemdesiniz.

İkizler burcu 2022 İş

Bu yıl yaptığınız iş sizi tatmin etmeyebilir. Bu nedenle kendi işinizi kurmak isteyenleriniz olacaktır. İş yerinizde hayata dair hedeflerinizi gerçekleştirmeden ani kararlar almayın.

İkizler burcu 2022 Para

Bu yıl hedeflerinizi büyük tutmanızı tavsiye ederim. Zira gerçekçi fikirleriniz çevrenizdeki insanlar tarafından da maddi destek bulmanızı sağlayacaktır.

İkizler burcu 2022 Sağlık

Gerek kendi sağlığınız gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları açısından güzel bir yıl sizleri bekliyor. Lakin bilinçaltınız sizi bu yıl bir hayli yoracak unutmayın.

title