Haberler

Koç burcu 2022 aşk, iş, para ve sağlık

Hakan Kalkan

Hakan Kalkan

Uzman Astrolog / hakankalkan.com.tr
06.08.2021 03:25

Koç burçlarını 2022 yılında neler bekliyor, bu yazımda sizlerle paylaşacağım. Çok kullandığım bir sözüm vardır. Öngörüde bulunmayan astrolog yumurta vermeyen tavuğa benzer. Bu yüzden en sevdiğim yazılı ve görsel yayınlarım yumurta verdiğim yani bolca öngörüde bulunduğum yayınlarım oluyor.

Koç burcu 2022 aşk

Yalnızsanız hayatınıza biri girebilir. Şayet ki bir partneriniz varsa da söz, nişan yada evlilik gibi ciddi adımlar atabilirsiniz. Evliler ise bir bebek sahibi olabilir.

Koç burcu 2022 iş

Bu yıl kariyer açısından verdiğiniz mücadelenin meyvelerini nihayet toplayabiliriz. Toplumdaki itibarınız artacak ve kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır.

Koç burcu 2022 para

Maddi konularda bir hayli dikkatli olmanız gereken bir yıl sizleri bekliyor. Gelir gider dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar ve giderler canınızı fazlasıyla sıkabilir.

Koç burcu 2022 sağlık

Sağlık açısından 2022 yılı yüzünüzü güldürecektir.Kendi sağlığınız ve çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel, olumlu gelişmeler olabilir.

Yeni yılda ilk hediyeniz benden olsun.Yılbaşı günü yapacağım doğum haritası analizi çekilişine katılmak için Instagram'da @hintastroloji profilimi takip ediniz.

title