Haberler

Ciğeristan da unutulmaz bir gastronomi buluşması

Mehmet Kudat

Mehmet Kudat

20.08.2024 09:13

19 Ağustos akşamı, İstanbul'un gözde mekânlarından Ciğeristan, kapılarını önemli bir gastronomi buluşmasına açtı. İş dünyasından, medya ve basın çevrelerinden, gurmelerden, influencerlardan ve inşaat mimarlık sektöründe tanınmış isimlerden oluşan seçkin bir davetli grubu, Ciğeristan'ın eşsiz lezzetlerini deneyimlemek için bir araya geldi. Gecenin ev sahipliğini üstlenen genç girişimci Samet Can, misafirlerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşattı.

Ana Sponsor ve Şeflerden Özel Lezzetler

Bu özel gecenin ana sponsoru olan Ayla Food'un desteğiyle, ünlü şefler Chef Mehmet Kudat ve Chef Kayhan Tarhan'ın önderliğinde hazırlanan lezzetler, katılımcılara adeta bir lezzet şöleni sundu. Ciğeristan'ın zengin menüsünde yer alan her bir yemek, misafirlerden tam not aldı. Gecede sunulan her tabak, özenle seçilen malzemeler ve şeflerin ustalığı ile birleşerek, davetlilerin damaklarında unutulmaz bir iz bıraktı.

Katılımcıların Tam Not

Bu muazzam geceye, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen başta olmak üzere, ülkemizin önde gelen medya mensupları, gurmeler, influencerlar ve çeşitli sektörlerden tanınmış isimler katıldı. Katılımcılar arasında Gülhayat Kılıç, Ayvaz Akbacak, Erdal Türksoy, Burak Hoca, Haldun Tüzel gibi isimler yer aldı. Gecede bulunan herkes, Ciğeristan'ın sunduğu lezzetlerden ve atmosferden büyük bir memnuniyetle ayrıldı.

Davetlilere Şükranlarımızı Sunuyoruz

Ciğeristan olarak, bu özel gecede davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize en içten şükranlarımızı sunuyoruz. Böyle bir organizasyonda yer almak ve bu eşsiz lezzetleri paylaşmak, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Ciğeristan, sadece bir restoran değil, aynı zamanda bir lezzet yolculuğunun başlangıç noktası olarak adını duyurmaya devam ediyor.

Katılan değerli isimler arasında;

Recep incecik, Rıdvan Dağ, Rıza Zana Örücü, Fatma Boz, Neclan Karataş, Kayhan Tarhan, Mehmet Kudat, Gülçinin Renkli Dünyası, Ufuk Evrim Gezgin Parpali, Adnan Ateş, Rıdvan, Fırat Kaptan, Furkan, Ahmet Salih, Abdurrahman Matalman, Haber 24, Sümeyra Teymur, Tuncay Tapar, Esra Tapar, Konuşan Kalem Serkan, Neslihan Durna, Yasin Kahya, Mehtap Güzey, Büşra Can, Yasin Taze, Emre Sarıplu, Tarık Ceylan, Mehmet Butcher, Sevgi Tatlı, Serhat Kasimoğlu, Melike Özsüer, Nur Hürriyet, Ümit Özdemir, Latif Güler, Sercan Usta, Ali Demir, Bülent Tokatlı, Mehmet Dilek Pastanesi, Kerim Aslan, Eylem Vardar, Erkan Yeşil, Ayşem Hoca, Huriye Hoca, İzzet Chef, Şermin Alev, Salim Yiğit, Zafer Bey, Serdar Tozanlı, Ubato Foto, Özkan Altıntaş, Ufuk Evrim Karadağ, Sevimli Gurme, Recep Sura Bayır, Mutfak ve Tatlar, Deniz Eldeniz, Mustafa Küçükoğlu, Berkay Erkök, Okan Tok, Hayrettin Bulutoğlu, Çok Gezen Gurme, Eyüp Kemal Sevinç ve Aklime Işık da bulunuyor.

Gastronomi yazarı danışman

Chef Mehmet Kudat

title