Haberler

Altın fiyasko!

Olcay Kutluca

Olcay Kutluca

12.12.2021 01:14

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve prestijini yavaş yavaş kaybeden herkesin bildiği o ödül töreni hakkında konuşmak istiyorum.

Geçtiğimiz yıl verdikleri ödüller ile herkesin dudağını uçuklatan ve "akıllarda torpil mi var?" sorusunu uyandıran malum tören bu yılda yine dopdolu saçmalamaya devam etti. Herkesin yakından takip ettiği ve sözde halk oylaması ile ödüllerin verildiği bu törende verilen ödüller yine kafaları karıştırdı.

Küfür eden En İyi İçerik Üretici , kadın döven ve dövülmesi gerektiğini söyleyen Yaşam Boyu Onur ödülü alıyor. Peki bu ödülleri hangi jüri üyeleri seçerek veriyor ? Hangi halk oylaması sonucu belirliyor ? Nerede bu sonuçlar ?

Yapmayın !

Söylentiler ise daha fena... Yapılan bu saçmalıklar törenin prestijine gölge koyarken katılan sanatçılarında prestijini etkiler hale geldi. Neden ? Çünkü bu işin tamamen PR amaçlı yapıldığı , katılan ve ödül alan sanatçıların bazılarından ücret alındığı söyleniyor. Ben söylemiyorum , halk söylüyor. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. 47 yıllık geleneğe yazık ediyorsunuz...

title