Haberler

Bu Film mi Cumali ?

Olcay Kutluca

Olcay Kutluca

24.01.2022 07:10

Eline kalem alan senarist, kamera karşısına geçen oyuncu olmuş. Sahte takipçinin bilinir olmadığı dönemde alınan takipçiler ile popülerliği yakalamış komik olmayan tiplerin komik olmaya çalıştığı kişiler filmlerde başrol oynar olmuş.

Yıllardır yazarım , genelde övgü yazarım ama tabi ki tadında eleştirdiğim şeyler de oldu. Bugün biraz sert konuşacağım.

Nereden başlayayım onuda bilmiyorum çünkü susmak istemiyorum, yazamayacağım cümleleri dikkat ederek toparlayacağım. Sanırım siz hangi film hakkında yazacağımı çok iyi anladınız. Anlamayanlar dostlarımız için belirtmekte fayda görüyorum, konumuz Cumali Ceber 666. Özellikle belirtiyorum ki şu ekonomik krizin yaşandığı günlerde paranızı çöpe atmayın...

Recep İvedik taklidi bir tipleme, konusu olmayan bir senaryo, saçma sapan sahneler arası geçiş , repliksiz bir film. Aaa pardon repliksiz film olmaz doğru mu? 30 saniyede bir duyacağınız replik "şerefsiz ". Sürekli şerefsiz diye konuşan bir adam ile komik mi olunuyor güzel dostum? Recep İvedik'i taklit ettin bari biraz da örnek alsaydın. Yazık değil mi bu insanlara para verip seni izleyecekler ve belki de çocukları ile izleyecekler ?

IMDb de dibe vurmuş bir proje, ekşi sözlük ve benzeri sitelerde tek bir olumlu yorum yok. Yine de izleyeyim ne kadar kötü olabilir ki dedim. Demez olsaydım... İlk yarıya kadar sabrettim ki bunun için teşekkür plaketi verilmeli. 17:00 seansına girdiğim bu film arasında eşyalarımı toplayıp çıkarken şu cümlelere şahitlik ettim. "Saat 2'den beri bu film için mi bekliyoruz? ", " Keşke Çığlık filmine girseydik " gibi cümleler.

Sormak istiyorum, kardeşim siz bu filmi hangi amaç için çıkarttınız? İnsanları aptal yerine mi koymaya çalışıyorsunuz? Siz bunun galasını yapmaya utanmadınız mı? Çektikten sonra montajlayıp izlemediniz mi? Veya izledikten sonra kim "çok güzel olmuş" dedi size?

Gel kardeşim sen bu işi yapma. Sen sahte takipçilerin ile Instagram'da fenomen hayatına devam et gözünü seveyim. Oyunculuk bari ele ayağa düşmesin.

Susmamak istiyorum arkadaşlar susmamak. Çok sinirliyim, daha fazlasını söylemek istiyorum etik gereği yazamıyorum . Son bir cümlem olacak sana jön kardeşim. Lütfen sen kimseyi idol gösterme. Bu film serisi ile izleyicilerine ayıp ettin, idol gösterdiğin kişilere de ayıp etme.

Kalın sağlıcakla...

title