Haberler

Başlıyoruz…

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt

Akademi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
01.07.2022 10:42

Kıymetli Okurlar,

Öncelikle, Türkiye'nin en kapsamlı ve prestijli haber portalı olan Haberler.com'da yer alan köşemdeki ilk yazımı sizlerle buluşturmanın heyecanını ve sevincini yaşıyorum. Bu yeni başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyor, Haberler.com ailesine teşekkürlerimi sunuyorum…

Bildiğiniz üzere Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı ve milletçe, bir bayrama daha erişecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız; dargınlıkları, kırgınlıkları ve üzüntüleri bizlere unutturan, sevgi, saygı ve hoşgörüyü pekiştirmemize vesile olan, dayanışma ve yardımlaşma bilincimizi artıran ve millet olma şuurunu kuvvetlendiren önemli ve özel günlerdir.

Bu vesileyle, Kurban Bayramı'nın tüm evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin bugüne kadar olduğu üzere yine el ele, birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmasını temenni ediyorum.

***

Sevgili Okurlar,

Kamu değeri yaratacak konuları ele almaya başlıyoruz bu köşede…

Türkiye'nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birinin kurucusu ve başkanı olarak benim de özel önem verdiğim, yaşadığımız dünyaya daha fazla katkı sunacak ve kamu değeri yaratmada ilham verecek konulara dikkat çekmeye başlıyoruz.

Bilim ve etiği konuşmaya başlıyoruz bu köşede…

Bilimin daha da gelişmesi için gece gündüz demeden üretme gayreti içerisinde olan bir bilim insanı olarak güncel bilimsel çalışmaları, akademiyi ve bilim üretmenin olmazsa olmazı etik kavramını ele almaya başlıyoruz.

Eğitim, kültür, sanat ve turizm gibi birçok önemli alandaki güncel ve dikkat çekici konuları kaleme almaya başlıyoruz bu köşede…

Evet, görüldüğü üzere bu köşede birçok farklı alandan önemli konuları bir de benim bakış açımdan sizlere sunmaya başlıyorum. Zevkle okuyacağınız nice yazılarda buluşmak dileğiyle.

Esenlikler dilerim…

title