Haberler

Telepatik iletişim...

Özge Avcu

Özge Avcu

Yazar -Aile İlişki Koçu -Pro.Yaşam Motivasyon Koçu
28.08.2024 10:00

Kişiler arasında beş duyu organı (görme, duyma, koku, tat alma, dokunma) olarak bilinenlere ihtiyaç olmadan iletişim kurma halidir. Telepatik iletişim ve bağ, konuşmadan herhangi bir mimik kullanmadan sadece beyin dalgalarıyla iletişim kurmak anlamına geliyor. Telepati, tek başına yapılamadığı gibi iki kişi olması gerekiyor. Zihnimizdeki düşünceler, etrafa bir enerji yayar. Düşünceniz, bir kişiyle ya da bir nesneyle ilgiliyse enerjiniz o kişiye doğru aktarılır. Arada mental bir bağ kurulur. Karşılıklı yapılan sohbetin, konuşmadan ve sözsüz iletişime gerek duymadan iletişim kurmak olarak düşünebilirsiniz. Kişilerin fiziksel olarak bir araya gelmelerine de gerek yoktur. Kişiler arasında sevgi ve saygı bağları ne kadar güçlüyse, telepati o kadar kolay ve anlaşılır olur. Aklınızdan geçen kişiyle karşılaşıyor musunuz? Gün içinde takılan ve mırıldandığınız şarkıyı radyoda duyuyor musunuz? Sevdiğiniz bir yiyeceği arkadaşınız bir anda masaya koyuyorsa… Bu tarz durumları sıkça yaşıyorsanız eğer telepatik özellikleriniz var ve oldukça güçlü olduğu anlamına geliyor. Telepati sanıldığı gibi açıp kapatılan bir radyo gibi değildir. Gün içinde ne yapıyorsak yapalım, arka planda çalışır. Telepatik iletişim nasıl yapılır diyecek olursanız, iletişim kurulacak kişi ve iletmek istenilen mesaj düşünüldüğünde telepati gerçekleşir. Gerçekleşen bu iletişimin altında yatan mekanizma ise kuantum fiziğine dayanır.

Telepatik iletişim nasıl yapılır?

1) Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz ve karanlık bir odaya geçin. Yatağa uzanın ya da sırtınız dik olacak şekilde oturun. Gözlerinizi kapatın ve burnunuzdan derin nefes alarak yavaşça verin. Zihninizi olabildiğince boşaltarak, gereksiz düşüncelere izin vermeyin. İletişim kurmak istediğiniz kişiyi, zihninizde canlandırın. Göndermek istediğiniz mesajları, karşınızdaki kişinin gözlerinin içine bakarak içinizden söyleyin. (Beni hatırla, beni ara, seni özledim vb.)

2) Mümkün olduğunca kısa ve net mesajlar gönderin. Karmaşık mesajlar olumsuz etki yaratarak negatif davranış olarak size dönebileceğini unutmayın.

3) Mesajı gönderirken bir duyguda göndermelisiniz. (Sevgi, mutluluk, heyecan vb.) Mesajınızı ve göndermek istediğiniz duyguyu, karşınızdaki kişiye gönderdiğinizi hayal edin.

Telepatik iletişim kuracağınız kişilere dikkat edin. Aranızda görünmez telepatik bir bağ yaratacağı için hayatınıza yansıması olacağı gibi karmik birini çekiyor olabilirsiniz. Telepatiyi iyilikler ve güzellikler için kullanmanızı tavsiye ederim.

Kendinize cici bakın :)

Sevgilerimle.

title