Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

04-10-2024 10:59 - GARANTI BBVA VE IGE ISBIRLIGIYLE IHRACAT YAPAN ISLETMELERE SAHIP KADIN GIRISIMCILERE YONELIK IGE TEMINATLI KREDI FIR

GARANTI BBVA VE IGE ISBIRLIGIYLE IHRACAT YAPAN ISLETMELERE SAHIP KADIN GIRISIMCILERE YONELIK IGE TEMINATLI KREDI FIRSATI SUNULACAK

KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

GARANTI BBVA VE IHRACATI GELISTIRME ANONIM SIRKETI (IGE) ISBIRLIGIYLE IHRACAT YAPAN ISLETMELERE SAHIP KADIN GIRISIMCILERE YONELIK IGE TEMINATLI KREDI FIRSATI SUNULACAK. GARANTI BBVA SUBELERI ARACILIGIYLA KULLANDIRILACAK TEMINAT DESTEKLI KREDI KAPSAMINDA TOPLAM 250 MILYON TL`LIK KEFALET DESTEGI VERILECEK. 24 AYA VARAN VADELERLE KULLANDIRILACAK TICARI KREDININ BASVURULARI 31 ARALIK 2024`E KADAR GARANTI BBVA SUBELERINDEN YAPILABILECEK.

KREDI PAKETIYLE ILGILI BILGI VEREN GARANTI BBVA GENEL MUDUR YARDIMCISI SIBEL KAYA, `GARANTI BBVA OLARAK, KADIN GIRISIMCILERE YONELIK CALISMALARIMIZI SURDURULEBILIRLIK STRATEJIMIZIN ODAKLARINDAN OLAN `KAPSAYICI BUYUME` BASLIGINDA DEGERLENDIRIYORUZ. TURKIYE`DE ILK VE ONCU OLDUGUMUZ KADIN GIRISIMCI PROGRAMI`YLA 2006 YILINDAN BERI EKONOMIK BUYUME VE TOPLUMSAL KALKINMA ICIN KADIN GIRISIMCI SAYISININ ARTMASINA, KADINLARIN GUCLENMESINE KATKI SAGLAYACAK FINANSAL VE FINANSAL OLMAYAN CALISMALAR YAPIYORUZ. KADIN GIRISIMCILERIN IHTIYACLARINA YONELIK URUN VE HIZMETLERLE COZUM ORTAGI OLMAYA GAYRET EDIYORUZ. IGE TEMINATIYLA ISLETME SAHIBI KADIN GIRISIMCILERIN FINANSMANA ERISIMINI KOLAYLASTIRMAK ICIN HAYATA GECIRDIGIMIZ TEMINAT DESTEKLI KREDI IMKANI ILE MEVCUT KATKILARIMIZI ARTIRARAK DEVAM EDECEGIZ. BU ISBIRLIGIYLE IHRACAT YAPAN KADIN GIRISIMCILERI DESTEKLEYEREK, YURTDISI PAZARLARDA DAHA FAZLA SOZ SAHIBI OLMALARINI VE EKONOMIYE KATILIMLARINI ARTIRMAYI HEDEFLIYORUZ. IGE GUVENCESIYLE TEMINAT ENGELINI ORTADAN KALDIRAN BU KREDI FIRSATINDAN FAYDALANMASI ICIN KADIN GIRISIMCILERI SUBELERIMIZE BEKLIYORUZ.` DEDI.

IHRACATTA KADINI DESTEKLEME PAKETI`NE ILISKIN IHRACATI GELISTIRME A.S. GENEL MUDURU FATIH TUGRUL TOPAC ISE `IGE OLARAK GUCLU OZKAYNAGIMIZLA KALKINMANIN ANA AKTORLERI OLAN IHRACATCILARA VERDIGIMIZ KEFALETLER SAYESINDE BANKALARIMIZIN IHRACATA DAHA FAZLA KAYNAK AYIRMASINI SAGLIYORUZ. KADIN IHRACATCILARIN EKONOMIK KALKINMA VE URETIME OLAN KATKILARINI SURDURULEBILIR BIR BICIMDE ARTIRMAK ICIN DESTEKLENMELERINI AYRICA ONEMSIYORUZ. `IGE - GARANTI BBVA IHRACATTA KADINI DESTEKLEME PAKETI` ILE ULKE EKONOMISINE DEGER KATAN KADIN IHRACATCILARIMIZIN FINANSMANA ERISIMINI KOLAYLASTIRMA YOLUNDA ATTIGIMIZ KARARLI ADIMLARA BIR YENISINI EKLIYORUZ. GARANTI BBVA ILE YAPTIGIMIZ BU IS BIRLIGININ FINANSMANA ERISIMI KOLAYLASTIRMAK, CESITLENDIRMEK VE IHRACATIMIZI ARTIRMAK MOTIVASYONUYLA ONUMUZDEKI YILLARDA ARTARAK DEVAM EDECEGINE INANIYORUZ.` DEDI.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 34,2521 0,30 23:58
Euro Euro 37,5853 -0,47 23:54
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 44,9795 0,13 23:58
BIST 100 BIST 100 9.109 2,37 18:10
BIST 50 BIST 50 8.115 2,41 18:10
BIST 30 BIST 30 10.127 2,42 18:10
Gram Altın Gram Altın 2922,1 0,21 23:58
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 4674 0,33 23:58
Yarım Altın Yarım Altın 9349 0,33 23:58
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 20323 0,37 17:00
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"