Haberler ›› Finans ›› Haberler
Bizi Takip Edin!
RSS

17-10-2024 18:13 - “TURKIYE’NIN LOVEMARK’LARI” ARASTIRMASI SONUCLARINA GORE SUPERFRESH “DONDURULMUS GIDA” KATEGORISINDE TURKIYE’NIN EN

“TURKIYE’NIN LOVEMARK’LARI” ARASTIRMASI SONUCLARINA GORE SUPERFRESH “DONDURULMUS GIDA” KATEGORISINDE TURKIYE’NIN EN SEVILEN MARKASI SECILDI - BASIN ACIKLAMASI

KURULUSTAN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

SUPERFRESH, MEDIACAT DERGISININ IPSOS IS BIRLIGIYLE GERCEKLESTIRDIGI, “TURKIYE`NIN LOVEMARK’LARI 2024”ARASTIRMASINDA, “DONDURULMUS GIDA” KATEGORISINDE TURKIYE’NIN EN SEVILEN MARKASI SECILDI. TUKETICILERIN ZIHNINDE VE KALPLERINDE YER EDINEN TEK MARKA SUPERFRESH OLDU. KEREVITAS CMO’SU GULIZAR OCAL DOGAN, SUPERFRESH’IN SUREKLI INOVASYON STRATEJISI, SURDURULEBILIR ILETISIM VE GENIS BULUNURLUK AGI ILE ULASILABILIR MARKA KONUMLANDIRMASININ BU BASARIDA BUYUK ROL OYNADIGININ ALTINI CIZDI.



MEDIACAT DERGISININ IPSOS IS BIRLIGIYLE BU YIL 17’NCISINI GERCEKLESTIRDIGI “TURKIYE’NIN LOVEMARK’LARI” ARASTIRMASI SONUCLARINA GORE SUPERFRESH “DONDURULMUS GIDA” KATEGORISINDE TURKIYE’NIN EN SEVILEN MARKASI SECILDI. SUPERFRESH’IN BU ODULE LAYIK GORULMESINDE, ‘MARKAYA DUYULAN YAKINLIK’ VE ‘TUKETICI IHTIYACLARINI KARSILAMA’ SKORLARINDAKI USTUNLUGU ETKILI OLDU.



ARASTIRMA SONUCLARINI DEGERLENDIREN KEREVITAS CMO’SU GULIZAR OCAL DOGAN, DONDURULMUS GIDA PAZARININ SON 3 YILDIR TONAJDA IKI HANELI BUYUME GOSTERDIGI IFADE EDEREK, SUPERFRESH ILE PAZARA HER YIL 13 KATEGORIDE 50’DEN FAZLA YENI URUN SUNDUKLARINI, MARKALI PAZARDA YUZDE 43’LUK CIRO PAZAR PAYIYLA LIDERLIKLERINI SURDURDUKLERINI BELIRTTI. OCAL, SON DONEMDE HAYATA GECIRDIKLERI ILETISIM VE URUN CALISMALARINDAKI YENILIKCI, KAPSAYICI VE SURDURULEBILIRLIK YAKLASIMININ “LOVEMARK” SECILMELERINDE BUYUK ROL OYNADIGINI VURGULADI.



TURKIYE’YI ILK KEZ “DONDURULMUS GIDA” SEKTORU ILE TANISTIRAN SUPERFRESH MARKASININ BUGUN EN GENIS URUN PORTFOYUNE SAHIP MARKA OLDUGUNU BELIRTEN GULIZAR OCAL DOGAN SOZLERINE SOYLE DEVAM ETTI: `SADECE URUNLERIMIZIN KALITESIYLE DEGIL, TUM DEGER ZINCIRIMIZLE TOPLUMA POZITIF ETKI SUNMAYI ONCELIKLENDIRIYORUZ. TARIM ALANINDA KADINLARA FIRSAT ESITLIGI SUNULMASI, SORUMLU TARIM UYGULAMALARIMIZ, ISRAFI HEM MUTFAKTA HEM DE URETIM SURECINDE SIFIRA INDIRMEYI HEDEFLEYEN PROJELERIMIZLE SEKTORDE ONCU ADIMLAR ATIYORUZ. HERKESIN MARKASI OLMA VIZYONU ILE ULASILABILIR FIYATTA URUNLER SUNMAYI ONCELIKLENDIRIYORUZ. TUM TUKETICILERIMIZ ICIN MUTFAKTA PRATIK COZUM URETMEK ADINA GORME ENGELLI TUKETICILERIMIZ ICIN YAPAY ZEKÂ DESTEKLI BLINDLOOK PLATFORM IS BIRLIGI ILE YAPIYORUZ. MARKA ELCISI REFIKA BIRGUL ILE YURUTULEN KATEGORI OZELINDEKI BILINCLENDIRICI KAMPANYA MARKA DEGERINDE TUM ZAMANLARIN EN YUKSEK SKORUNA ULASMAMIZI SAGLADI. SUPERFRESH, YENILIKCI VE SURDURULEBILIR ADIMLARLA, KALITELI GIDANIN HERKES ICIN ERISILEBILIR OLMASI ICIN CALISMALARINA VE PRATIK URUNLERI ILE TUKETICILERININ HAYATLARINI KOLAYLASTIRMAYA DEVAM EDECEK.”



TURKIYE’NIN LOVEMARK’LARI ARASTIRMASI HAKKINDA

TURKIYE’NIN LOVEMARK’LARI ARASTIRMASI MEDIACAT ONCULUGUNDE IPSOS TARAFINDAN HAYATA GECIRILMEKTEDIR. ARASTIRMA 15-55 YAS ARALIGINDA, KADIN-ERKEK ORANI ESIT, TURKIYE TEMSILI 2000 KISININ KATILIMIYLA BILGISAYAR DESTEKLI TELEFON GORUSMELERI TEKNIGI (CATI) YONTEMI KULLANILARAK YAPILMAKTADIR. GENEL ITIBARIYLA ARASTIRMANIN AMACI, TURKIYE’DE REKABETIN VE ILETISIM FAALIYETLERININ YOGUN OLDUGU VEYA MERAK DUYULAN BAZI KATEGORILERDE HANGI MARKANIN “LOVEMARK” OLDUGUNU TESPIT ETMEKTIR. KATEGORILERI HER YILIN BASINDA BELIRLENEN ARASTIRMADA PUAN HESAPLAMA, MARKANIN ZIHIN PAYI, DUYGUSAL OLARAK YAKINLIK DERECESI, BEKLENTI VE IHTIYACLARI KARSILAMA DUZEYI ILE ASLA BIRAKILAMAYACAK KADAR SEVILIP SEVILMEDIGI DIKKATE ALINARAK YAPISAL ESITLIK MODELI (SEM) YAKLASIMIYLA YAPILIYOR.
Piyasa
Hisse Yön Son Fark Saat
Dolar Dolar 34,1863 0,18 05:13
Euro Euro 37,0301 0,03 05:13
İngiliz Sterlini İngiliz Sterlini 44,4705 -0,08 05:13
BIST 100 BIST 100 9.002 0,00 18:10
BIST 50 BIST 50 8.017 0,00 18:10
BIST 30 BIST 30 10.035 0,00 18:10
Gram Altın Gram Altın 2975,4 0,70 05:13
Çeyrek Altın Çeyrek Altın 4752 0,52 05:13
Yarım Altın Yarım Altın 9504 0,52 05:13
Cumhuriyet A. Cumhuriyet Altını 20343 0,21 17:01
Altın Çevirici
Türü
TL Miktarı
Altın Türü
Döviz Çevirici
Türk Lirası
Amerikan Doları
Euro
İsviçre Frangı
Yen
İngiliz Sterlini
Serbest piyasa verileri kullanılarak hesaplanmaktadır. Tüm Değerler
BİST endeksleri, haberler, Kapalıçarşı, uluslararası parite verileri eşanlı olarak verilmektedir. BİST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.

SPK’nın 22 Nisan 2002 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı;
"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir"